ΑΥΤΟ είναι το πιο στιλάτο και cool χρώμα για τα μποτάκια σας φέτος!

To λευκό μποτάκι είναι huge trend φέτος τον χειμώνα! Πολλοί σχεδιαστές παρουσίασαν λευκά μποτάκια στις κολεξιόν τους και εμείς ξεχωρίσαμε 7 από αυτά, τόσο για το χρώμα τους όσο και για το στιλ τους.

Όλα τα παρακάτω σχέδια είναι σε λευκό χρώμα αλλά έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ. Και αυτά τα 7 στιλ είναι και αυτά που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

@Chloe

Ο οίκος δημιούργησε το πιο στιλάτο μποτάκι. Φέτος τα ankle boots που διπλώνουν ή πέφτουν πιο χαλαρά στον αστράγαλο είναι τεράστιο τρεντ.

@Schutz

Τα over-the-ankle boots είναι ίσως η Νο1 δική μας πρόταση για τη φετινή σεζόν. Άπειρες stars έχουν ήδη φορέσει αυτό το μποτάκι που καταλήγει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο ακολουθώντας τη γραμμή του ποδιού.

@Gianvito Rossi

Τα αγαπημένα μας ankle boots σνδυάζονται σε αυτό το σχέδιο με το λευκό χρώμα που είναι πολύ της μόδας φέτος μαζί με το βελούδο που επίσης είναι ένα από τα πιο δυνατά trends.

@Zara

O τύπου ξύλινος πάτος συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους σχεδιαστές. Το brand Zara προτείνει ένα μποτάκι σε λευκό χρώμα με ξύλινο πάτο. Η αντίθεση που δημιουργεί το λευκό με το καφέ είναι εντυπωσιακή.

@Balenciaga

Τα μυτερά μποτάκια θα μας απασχολήσουν πολύ φέτος. Ο οίκος Balenciaga προτείνει μια πολύ κομψή version τους με χαμηλό τακούνι.

@Maryam Nassir Zadeh Emmanuelle

Άλλο ένα δυνατό trend της σεζόν είναι τα κορδόνια στα μποτάκια. Δίνουν στιλ και άποψη σε κάθε σου εμφάνιση.

@Stella McCartney

Η γνωστή σχεδιάστρια προτείνει ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι μποτάκια σε λευκό χρώμα. Η λαστιχένια σόλα κάνει το παπούτσι να φαίνετα πιο σπορ και αυτό μας αρέσει πολύ!

faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τζιν μπουφάν: Φόρεσε το σωστά και θα είσαι πιο στιλάτη από ποτέ

Επιστρέφει στη μόδα! Διχτυωτό καλσόν: Πώς να το φορέσεις για να μην είναι κιτς

Το φόρεσε και η Κατερίνα Καινούργιου! Τσόκερ κάτω από 15 ευρώ! Δες που θα το βρεις