Τα πιο stylish sexy γυναικεία παπούτσια του καλοκαιριού!

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά, το θερμόμετρο ανεβαίνει και εσύ ήδη κάνεις σχέδια για το καλοκαίρι αναζητώντας στον χάρτη τον προορισμό των ονείρων σου...

Απαραίτητη προύπόθεση; Να ανανεώσεις το στυλ και την summer γκαρνταρόμπα σου με τα πιο “ψαγμένα”, stylish κομμάτια. Και για να μην ψάχνεις άδικα, σε ενημερώνουμε πως θα τα βρεις αποκλειστικά στη Favela! Διαβάστε παρακάτω....

Expand player

Εδώ θα κάνεις δικά σου αέρινα και μοντέρνα outfits ενώ μέσα από την μεγάλη ποικιλία της Favela σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες θα βρεις τα must-haves της σεζόν για τους πιο έξυπνους συνδυασμούς.

Φέτος τα “φρέσκα” trends αλλά και τα πιο hot style tips, περιλαμβάνουν από έντονα έως εκτυφλωτικά χρώματα, ρίγες, εξωτικά μοτίβα, floral prints, καθαρές γραμμές αλλά και εντυπωσιακές glam λεπτομέρειες για να τραβάς τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως την αγάπη και την προτίμηση τους για την Favela έχουν δείξει πολλές επώνυμες ηθοποιοί και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως, για παράδειγμα, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Ναταλία Γερμανού.

Το youweekly.gr έψαξε και συγκέντρωσε αγαπημένα κομμάτια από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 και τα παρουσιάζει εδώ!

TAGS