Zara: Από τη νέα συλλογή αυτό είναι το μπουφάν που αξίζει να αγοράσουν όλες οι γυναίκες! Βγαίνει σε 3 χρώματα...

Έχει προκληθεί χαμός στα ταμεία!

Από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara αυτό είναι το μπουφάν που αξίζει να αγοράσουν όλες οι γυναίκες! Βγαίνει σε 3 χρώματα...

Η ομάδα του Youweekly.gr, μιας και ο καιρός το έχει πάει πλέον σε άλλο level με τις βροχές και τις καταιγίδες, εντόπισε και σας προτείνει το πιο στιλάτο μπουφάν για τις εξόδους σας!

Expand player

Αρχικά είναι σωτήριο γιατί έχει κουκούλα για εσένα φίλη μου που βγήκες από το σπίτι χαλαρή και ξέχασες να πάρεις ομπρέλα!

Βγαίνει σε λευκό, λαδί και μαύρο και κοστίζει μόνο 59,95!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΑΛΤΟ SORONA ® DUPONT™ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
ΧΑΚΙ - 4391/203

Μακρύ μπουφάν από υδρόφοβο ύφασμα, με όρθιο γιακά με εσωτερικό με ύφασμα από συνθετική γούνα με απαλή υφή. Ρυθμιζόμενη και αποσπώμενη κουκούλα με αφαιρούμενη λεπτομέρεια από συνθετική γούνα. Μανίκι με τελείωμα σε θηλιά και μανσέτα με ριπ στο εσωτερικό. Λεπτομέρεια με θηλιά προσαρμογής στη μέση. Μπροστινές τσέπες με ρέλι και κουμπί σούστα. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με μεταλλικό φερμουάρ.

Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση SORONA ® DUPONT™. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνέει και καθαρίζεται εύκολα.

Δοκιμασμένο σε εργαστήρια σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις για το εξωτερικό ρούχο.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το χρυσό φόρεμα όλες οι γυναίκες θέλουν να το αγοράσουν, λίγες όμως να το φορέσουν!

Αυτό το χρυσό φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara όλες οι γυναίκες θέλουν να το αγοράσουν, λίγες όμως να το φορέσουν, αφού είναι πολύ εκκεντρικό.

Σίγουρα, σου έχει τύχει και εσένα, να δεις ένα κομμάτι σε κάποια βιτρίνα και να το θες πάρα πολύ, ωστόσο όταν το αγοράσει δεν το φοράς και αυτό γιατί μπορεί να το βρίσκει ωραίο, όμως δεν ταιριάζει με το στιλ σου.

Zara: Από τη νέα συλλογή θέλουν όλες αυτό το παπούτσι! Είναι γόβα με μυτερή μύτη...

Αυτό συμβαίνει και με το συγκεκριμένο φόρεμα από τα Zara. Είναι χρυσό και οι λεπτομέρειες του το κάνουν πολύ εκκεντρικό με αποτέλεσμα να φοριέται μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, ενώ λίγες είναι οι τολμηρές που θα το επέλεγαν σε βραδινή έξοδο.

Πρόκειται για το φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ πούλιες. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί φερμουάρ σε συνδυασμό. Κοστίζει 59,95 EUR.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Zara: Η νέα προσφορά που "σκοτώνονται" όλες οι γυναίκες! Είναι τόσο in η μπλούζα αυτή!

Zara: Από τη νέα συλλογή θέλουν όλες αυτό το παπούτσι! Είναι γόβα με μυτερή μύτη...

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr