Την μαύρη τσάντα από τα H&M την χρειάζεστε όλες - Είναι πλάτης και χωράει τα πάντα

Θα την αγοράσεις σίγουρα

Αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο χρήσιμες τσάντες. Είναι για την πλάτη και χωράει τα πάντα, ότι αντικείμενο έχει σε αυτή που χρησιμοποιείς ήδη. Την συγκεκριμένη θα την βρεις στα H&M και σίγουρα την χρειάζεστε όλες οι γυναίκες στην καθημερινότητα.

Λόγω του στιλ της μπορείς να την κρατήσεις όποια ώρα της ημέρας θέλεις εσύ. Τόσο με casual look, όσο με αθλητικό, όσο και με chic για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Αν είσαι και από εκείνες που θέλουν να είναι πάντα άνετες την κρατάς και στο ποτό το βράδυ.

Expand player

Πρόκειται λοιπόν για την μαύρη τσάντα πλάτης που βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Είναι σε όψη δέρματος και μπορείς να την κρατήσει και απλά στο χέρι σου από το χερούλι. Κλείνει με λουριά και κουμπί από μαγνήτη.

Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ.

Δείτε εδώ περισσότερες τσάντες από τα H&M.

Τσάντα πλάτης μπορούν να έχουν και οι άντρες

Παρόλο που υπάρχει ακόμα η νοοτροπία ότι τα αξεσουάρ είναι κυρίως για τις γυναίκες και μάλιστα θεωρούνται απαραίτητα για το γυναικείο στυλ, τα τελευταία χρόνια η ανδρική μόδα έχει θαρραλέα επενδύσει στα ανδρικά αξεσουάρ και τα έχει παρουσιάσει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, οι ανδρικές τσάντες πλάτης, τα τελευταία χρόνια, φεύγουν από την έννοια του χρηστικού προϊόντος και πλέον φτάνουν να είναι συνώνυμες με το ανδρικό στυλ.

Φυσικά, αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για την ανδρική μόδα, η οποία αρχίζει και βρίσκει ολοένα και περισσότερους στυλιστικά ‘’ανήσυχους’’ υποστηρικτές. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από τον άνδρα που ξέρει να ντύνεται και να αναδεικνύει την κομψότητα και την προσωπικότητά του μέσα από το στυλ του. Οι ανδρικές τσάντες, αποτελούν σχεδόν το ένα πέμπτο της αγοράς τσαντών πολυτελείας, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Euromonitor και η χρήση τους αυξάνεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα H&M σε μεταμορφώνουν σε βασίλισσα της Άνοιξης! Θα δώσεις μόνο 20 ευρώ!

H&M: Το φόρεμα που πρέπει να επιλέξεις για τις ανοιξιάτικες σου εμφανίσεις!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr

TAGS