Ξεπουλάει στο λεπτό το μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 17,99 €

Ιδανικό για κάθε περίσταση!

Με αφορμή τον μίνι καύσωνα όπου θα λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες, αποφασίσαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας προτείνουμε ένα ακόμη ρούχο το οποίο θα σας "λύσει" τα χέρια.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά επιλέξαμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο είναι must have μιας και έχετε την δυνατότητα να το συνδυάσετε με διάφορους τρόπους. Μάλιστα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ ενώ επίσης τα συγκεκριμένα πέδιλα ταιριάζουν "γάντι". Να τονίσουμε πως θα το βρείτε μόνο σε μαύρο χρώμα.

Expand player

Το απόλυτο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 17,99 €
  • ΑΝΑΦ. 8175/125-I2022

Τρόποι που μπορείτε να συνδυάσετε με τον πιο έξυπνο τρόπο το μαύρο σας φόρεμα

Το μαύρο είναι αυστηρό χρώμα και απαιτεί την τελειότητα. Μπορεί να αναδείξει από ένα κακό κούρεμα, την λευκή σου επιδερμίδα, μέχρι τις αϋπνίες όλης της εβδομάδας στα μάτια σου. Αν δεν έχεις χρόνο να καλύψεις όλα όσα “προδίδει” το μαύρο, διάλεξε κάποιο άλλο χρώμα. Άλλωστε το παν είναι να κυκλοφορείς γεμάτη αυτοπεποίθηση. Με το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα, το total black σύνολο σου θα αναδειχθεί υπέροχα!

Ξέχνα αυτά που λένε το μαύρο πάει μόνο με το λευκό και το κόκκινο. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να το συνδυάσεις με όποιο χρώμα θέλεις! Το μαύρο ανήκει στα ουδέτερα χρώματα, δίνοντας του την ικανότητα να μπορεί να συνδυαστεί πραγματικά με όλα τα πιθανά χρώματα. Τόλμησε το και δε θα χάσεις!

Κάθε look που επιλέγεις δεν είναι το ίδιο και κατά συνέπεια πρέπει να διαλέγεις με προσοχή τα αξεσουάρ που ταιριάζουν για να μην φαίνονται υπερβολικά ή τελείως λάθος. Μια καλή επιλογή σε αξεσουάρ για να συνδυάσεις το μαύρο είναι το χρυσό. Σαν ζώνη, σαν κολιέ, είτε τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς - Το απίστευτο φλοράλ Zara φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε προσφορά το απόλυτο must have του καλοκαιριού: Το στυλάτο blazer από Bershka που θα ήθελες διακαώς