Ψάχνεις το τέλειο δώρο για άντρα; Σου βρήκα τη λύση! - Ψώνια από το Clodist

Καλύπτει όλα τα γούστα

Το δώρο στον άντρα είναι μία πονεμένη ιστορία. Πάντα σπάμε το κεφάλι μας για να βρούμε κάτι που πρωτίστως να μην έχει ήδη και φυσικά να του αρέσει.

Εγώ σου έχω τη λύση! Καλοκαίρι είναι, επομένως θα του πάρεις κάτι για τη θάλασσα, όπως για παράδειγμα ένα μαγιό, κάποιο καπέλο, σαγιονάρες ή πετσέτα. Με μία αναζήτηση στο online κατάστημα του Clodist εντόπισα τα πιο ωραία κομμάτια για τον άντρα. Είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθεί!

Expand player

Αυτές είναι οι επιλογές που σου προτείνω για ανδρικά δώρα!

Ξεκινάμε με το πιο όμορφο μαγιό μεσαίου μήκους, σε υπέροχο τιρκουάζ χρώμα. (κωδικός: BE-21-22PER0018_000)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Στη συνέχεια έχουμε το ίδιο σε άλλο ένα χρώμα, αν και στο site έχει πολλά ακόμη χρώματα (δες εδώ). Το συγκεκριμένο είναι σε πράσινο με κίτρινο και είναι επίσης πολύ κομψό και άνετο. (κωδικός: BE-21-22PER0152_000)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Αγοράζοντας του μία πετσέτα θαλάσσης σίγουρα δε θα πέσεις έξω και φυσικά έχω να σου προτείνω, όχι μία, αλλά δύο. Η πρώτη είναι σε υπέροχο τιρκουάζ χρώμα. (κωδικός: HB-21-50469316_439_O/S)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Η δεύτερη είναι η παρακάτω, πολύχρωμη και σε πολύ χαμηλή τιμή. Τρέξε να την προλάβεις. (κωδικός: SU-AM349ATP80MU_06_O/S)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Εάν θέλεις να του πάρεις αξεσουάρ θα σου πρότεινα ένα πολύ όμορφο λευκό καπέλο jockey, το οποίο σίγουρα θα του χρησιμεύσει, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο. Το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο και σε άλλα δυο χρώματα. (κωδικός: C21-406080-7C08_02_O/S)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Τέλος, εάν του λείπουν σαγιονάρες, σου βρήκα τις καλύτερες. Αυτές που θα δεις παρακάτω είναι πολύ άνετες και ανθεκτικές και ταιριάζουν σίγουρα με όλα τα μαγιό του, καθώς έχουν πολύ ουδέτερα χρώματα. (κωδικός: NP0A4GRY_0411)

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Μπες στο εδώ για να δεις περισσότερα πράγματα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κομψή στο γυμναστήριο - Ένα οικονομικό look που θα λατρέψεις

Εσύ τι τσάντα θα κρατήσεις στην παραλία; 5 υπέροχες θαλάσσης που θα κλέψουν τις εντυπώσεις