Είσαι 40 plus; Τα must have φορέματα και ολόσωμες φόρμες από το Zara με 39,95 ευρώ

Φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε τιμές σοκ

Τι 40; Τι 50; Τι 60; Σε όποια ηλικιακή ομάδα και να ανήκεις, σου έχω βρει τον τρόπο να είσαι η πιο κομψή φέτος το καλοκαίρι. Το αγαπημένο μας Zara έχει τα πιο στιλάτα items για όλα τα γούστα και σήμερα θα σου προτείνω τις δικές μου αγαπημένες επιλογές, για να είσαι το fashion icon της παρέας.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Expand player

5 must have items

Είμαι fan όλων των αποχρώσεων του μπλε, καθώς ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και αποχρώσεις μαλλιών. Για το λόγο αυτό, στην παρακάτω φωτογραφία έχω να σου προτείνω δύο εμπριμέ, midi φορέματα, τα οποία συνδυάζουν το μπλε και το λευκό.

Αυτό που βλέπεις αριστερά είναι αμάνικο, με V λαιμόκοψη, λεπτές τιράντες και κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή (κωδικός: 3198/243).

Στην δεξιά εικόνα βλέπεις ένα με μανίκι 2/4 και γιακά (κωδικός: 5216/250). Και τα δύο φορέματα κοστίζουν από 39,95 €.

Για το τέλος άφησα της αγαπημένες μου ολόσωμες φόρμες. Είναι denim, με μακρύ παντελόνι και εάν με ρωτάς είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Οι δύο που βλέπεις με κοντό μανίκι στην παρακάτω φωτογραφία έχουν τον ίδιο κωδικό (8197/217) και είναι διαθέσιμες σε μπλε και σε σπασμένο λευκό.

Η αγαπημένη μου όμως είναι αυτή που βλέπεις στην μεσαία εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, η οποία δεν έχει καθόλου μανίκια (κωδικός: 6688/206). Όλες βρίσκονται στην προνομιακή τιμή των 39,95 €. Εάν αγαπάς το τζιν, δες εδώ και 6 σορτς κατάλληλα για 40 plus ηλικίες από το Zara.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με animal print η Άννα Βίσση σε θεατρική παράσταση - Η εμφάνιση της στα 64 χρόνια της

1.890 ευρώ κοστίζει η μικρή τσάντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Τι φόρεσε στα μπουζούκια στο πλευρό του Στάθη Σχίζα