Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες: 5 τέλεια, φθινοπωρινά κομμάτια στο Zara από 17,95 ευρώ

Φόρεμα, μπλούζα, φούστα και τσάντα και παπούτσια, σε τιμές σοκ

www.zara.com

Καλή εβδομάδα Zara lovers! Σήμερα έχω να σου προτείνω τα πιο τέλεια κομμάτια, στις πιο τέλειες τιμές, από τη νέα συλλογή του Zara. Πάμε να δούμε ένα φόρεμα, μπλούζα, φούστα και τσάντα και παπούτσια, τα οποία θα λατρέψεις.

5 κομμάτια από το Zara

Θα ξεκινήσω με τα αξεσουάρ. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφία θα δεις ένα ζευγάρι παπούτσια, με χαμηλό kitten τακούνι σε μαύρο χρώμα, με τρουκ σε όλο το μήκος του. Είναι τέλεια για το φθινόπωρο και κοστίζουν μόνο 59,95 € (κωδικός: 1225/010).

Expand player

Στη διπλανή εικόνα έχουμε μία τσάντα ώμου στο ίδιο ύφος. Έχει και αυτή τρουκ και βρίσκεται στα 39,95 € (κωδικός: 6108/010).

www.zara.com

Στη συνέχεια περνάμε σε ένα τέλειο σετάκι, το οποίο απαρτίζεται από midi φούστα και ασύμμετρη μπλούζα. Έχει print αναγεννησιακού πίνακα και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Η μπλούζα βρίσκεται στα 17,95 € (κωδικός: 0264/847), ενώ η φούστα στα 19,95 € (κωδικός: 0264/845).

www.zara.com

Τέλος, έχουμε ένα must have φόρεμα για το φθινόπωρο. Είναι μαύρο, σε midi μήκος, μακρυμάνικο, με διακριτικό άνοιγμα στην πλάτη και κορδόνια που δένουν πίσω. Η τιμή του ανέρχεται στα 19,95 € μόνο (κωδικός: 3253/816).

Ένα ακόμη παρόμοιο φόρεμα σου πρότεινα πρόσφατα από το Massimo Dutti. Δες το εδώ.

www.zara.com

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτά τα 3 jackets θα βλέπουμε συνέχεια από εδώ και πέρα - Οι πιο τέλειες τάσεις που επιστρέφουν τη νέα σεζόν

Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Χατζίδου με το ίδιο φόρεμα αξίας 29,99 ευρώ - Ποια το φόρεσε καλύτερα;