Το πιο κομψό και διαχρονικό φόρεμα για τις γιορτές (και όχι μόνο) στο βρήκαμε στο Massimo Dutti και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος

www.massimodutti.com

Οι γιορτές είναι όλο και πιο κοντά και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις αρχίσει να ψάχνεις τι θα φορέσεις. Σου έχω τη λύση, όχι μόνο για τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά για όλες τις βραδινές σου εμφανίσεις. Έχω να σου προτείνω ένα υπέρκομψο και ταυτόχρονα διαχρονικό φόρεμα, από το αγαπημένο μας Massimo Dutti. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους σώματος. Πάμε να το δούμε!

Ένα φόρεμα από το Massimo Dutti

Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην παρακάτω εικόνα το οποίο έχει ένα συγκλονιστικό μπλε χρώμα. Ακόμη έχει μακριά μανίκια, κλειστή λαιμόκοψη, σατέν ύφασμα, είναι σε maxi μήκος και είμαι σίγουρη πως θα το φοράς για χρόνια. Η τιμή του ανέρχεται στα 99,95 € (κωδικός: 6693/874).

Expand player

Ταιριάζει με πολλά τακούνια, όπως ψηλές μπότες, γόβες, αλλά ακόμη και πέδιλα. Είναι μία safe επιλογή για την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο. Επίσης, ιδανικό χτένισμα για αυτό το συγκλονιστικό κομμάτι είναι η χαμηλή αλογοουρά. Τέλος, είναι τέλεια ιδέα για δώρο Χριστουγέννων.

www.massimodutti.com

Πάρε ιδέες για τις χειμωνιάτικες (και χριστουγεννιάτικες) σου εμφανίσεις από τώρα. Δες 4 στιλάτα looks που θα λατρέψεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το τέλειο στιλ για τις βροχερές μέρες που έρχονται - Τι πανωφόρια θα φορέσεις μέσα στη βδομάδα;

Η υπέρκομψη εμφάνιση, με Chanel τσάντα, της Τατιάνας Στεφανίδου, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο