Αυτή είναι η ζώνη που θα φορεθεί φέτος περισσότερο

Τα outfits που επιλέγουμε κατά καιρούς μπορεί να είναι πολύ απλά και διακριτικά. Τόσο ήσυχα που να τείνουν δυστυχώς να περάσουν αδιάφορα.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο έρχονται τα λατρεμένα σε όλες αξεσουάρ για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στο ντύσιμό μας και να αναβαθμίσουν το look μας. Διαβάστε παρακάτω:

Ενα από αυτά τα αξεσουάρ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η ζώνη που δίνει το κάτι παραπάνω σε ένα ντύσιμο. Τα σχέδια και τα χρώματα που μπορείς να βρεις είναι εκατοντάδες και αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές και τις τάσεις της μόδας.

Το νέο trend στις ζώνες κορίτσια είναι από ένα απλό κομμάτι ύφασμα, στο μέγεθος φαρδιάς κορδέλας ή λεπτού σχοινιού και με τον σοφιστικέ και διακριτικό της τρόπο μπορεί να ανανεώσει και να δείξει πιο sexy, οποιοδήποτε καλοκαιρινό σύνολο. Πρόσθεσέ την και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου και στην ενδυματολογική σου ρουτίνα και κάνε την διαφορά με κάθε look σου! Το Youweekly.gr σου προτείνει



Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Όταν το απλό μαντήλι έγινε το πιο μοδάτο top

Toe ring sandals: Αυτά είναι τα σανδάλια που θα φορεθούν φέτος

Τα ροζ φλαμίνγκο ανήκουν στις παραλίες τους. Το youweekly.gr αναλύει το γιατί να μην φορέσεις το σχέδιο που έχει προκαλέσει υστερία