Σοκ στο Βόλο: Πρώην ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με την έγκριση της μάνας!

Απίστευτο περιστατικό!

Ένα απίστευτο περιστατικό, έγινε στον Βόλο- αφού συνελήφθη ιερέας ηλικίας 80 ετών για ασέλγεια ανηλίκου και συγκεκριμένα 11χρονου κοριτσιού.

Η μητέρα του κοριτσιού, είχε δώσει τη άδεια της σε αυτό- ενώ ο ιερέας πιάστηκε επ αυτοφώρω. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Πετρούπολη: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης παιδοκτόνου: "Τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του.."

Ένας αστυνομικός, που δεν υπηρετούσε εκείνη την στιγμή, είδε την μικρή να κατευθύνεται σε μαγαζί με την μητέρα της, ενώ η ίδια παράτησε την κόρη της στο μαγαζί και έφυγε. Ο αστυνομικός, θεώρησε περίεργη αυτή την κίνηση, ενώ στην συνέχεια τους ακολούθησε, καλώντας ενισχύσεις.

Η Αστυνομία, συνέλαβε τον 80χρονο ιερέα- με το ιερά να είναι γυμνός και να ζητά από το κοριτσάκι να του πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνη ήταν το σημείο που επενέβη και τον έπιασε επ αυτοφόρω.

Το κοριτσάκι εξετάζετε από ειδικούς, ενώ εις βάρος του ιερές ασκείται δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής. Παρόλο που ο ίδιος υποστήριξε ότι πήγε με την 11χρονη στις κούνιες, η αστυνομία είχε χειροπιαστές αποδείξεις και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ακόμη, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έδινε χρήματα στην μητέρα της μικρής ως αντάλλαγμα, ενώ στην 11 χρονη παιδικά δώρα.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Αυτή είναι η απόφαση για τον οδηγό της νταλίκας στον Κηφισό!

Ο 80χρονος, όπως αποκαλύφτηκε είχε και ερωμένη του, την 30χρονη μητέρα Βουλγάρικης καταγωγής (από τον περασμένο Μάρτιο)- ενώ η συνεύρεση τους ήταν έναντι αμοιβής (20-50 ευρώ)

Ο πρώην ιερές έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρενόχλησε σε γυναίκες,εκχερσώσεις δασών, μέθη- ενώ η Μητρόπολή τελικά τον είχε καθαιρέσει. Ακόμη και για βρέφη, έχει δεχτεί καταγγελίες!

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πρώην κληρικός έχει απασχολήσει τις αρχές με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο πρώην κληρικός και η μητέρας ζήτησαν προθεσμία , ενώ η απολογία τους θα γίνει σήμερα στον ανακριτή