Ζακ Κωστόπουλος: "Δεν έπρεπε να φύγει έτσι το παιδί αυτό"... - Όσα είπε στην απολογία του ο 73χρονος κοσμηματοπώλης (βίντεο)

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κοσμηματοπώλης μετά την 4ωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο 73χρονος ζήτησε δημόσια συγγνώμη "Θα μπορούσε να ήταν ο γιος μου..." είπε συγκινημένος στον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Πως έφτασε η αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

"Ακόμα φοβάμαι! Αισθάνθηκα ότι κινδυνεύω" είπε ο κοσμηματοπώλης για να δικαιολογήσει την πράξη τους είπε στον δημοσιογράφο ενώ συνέχισε "Λυπάμαι πάρα πολύ! Δεν το περίμενα. Δεν έπρεπε να φύγει έτσι το παιδί αυτό... είπε λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του ο κοσμηματοπώλης αναφερόμενος στον Ζακ Κωστόπουλο.

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Σοκ με αγοράκι που βρέθηκε κρεμασμένο!

Για την αναχώρηση του 73χρονου από τα δικαστήρια στήθηκε ολόκληρη... επιχείρηση! Ο κοσμηματοπώλης έφυγε με το τζιπ της Αστυνομίας. Ισχυρή αστυνομική δύναμη επιβίβασε σε αυτοκίνητα τον ίδιο, τη γυναίκα του αλλά και το γιο του.

Δείτε ακόμη: Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθερος με όρους ο κοσμηματοπώλης!

Ο δικηγόρος του 73χρονου έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα και του έχει επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. "Κρίθηκε ότι κινήθηκε υπό το καθεστώς της ταραχής" είπε ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι προέβη στις ενέργειες αυτές για να προστατεύσει τη ζωή του αλλά και όσων παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα τις σκηνές που διαδραματιζόντουσαν.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: