Στροφή στην ποιότητα κάνει η Κατερίνα Στικούδη και τραγουδάει ντυμένη καλόγρια! (video)

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά με συνοδεία κιθάρας και άκρως συντηρητικό look το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Μετά την προβολή του,στο Πρω1νό σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για αυτό λέγοντας:

«Μου φέρνει γέλιο. Τι να κάνουμε, πρέπει να τους αποθεώνουμε όλους;» και τότε ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο:«Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. στην Ελλάδα. Με μια σωστή φωνή, δεν έχει φωνάρα, και είναι σέξι. Και βγαίνει και οικονομάει και μπράβο της. Θα πλήρωνα εισιτήριο να πάω να τη δω. Σε ποιον έχει να αποδείξει τι και τραγουδάει ντυμένη έτσι σαν καλόγρια, έτοιμη να πάει μοναχή… Δε μπορεί τη μία ημέρα να φοράει το στρινγκ και την άλλη μέρα… (να βγαίνει έτσι)! Τρελαίνονται οι άνθρωποι! Όλοι όσοι τραγουδάνε Θεοδωράκη ή Σιδηρόπουλο νομίζουν ότι γίνονται σοβαροί. Γελοιοποιούνται όμως! Για μένα όποιος το σκέφτηκε, την καταστρέφει!», είπε χαρακτηριστικά!

«Γιατί πρέπει να είμαστε ένα πλυντήριο που πρέπει να βάλουμε στην ίδια θερμοκρασία την κοπέλα που εμφανίζεται με ένα στρινγκ μέχρι εδώ και φαίνεται το αντιαισθητικό μαύρισμα του μαγιό με τον Παύλο Σιδηρόπουλο;» συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης, ενώ η Φαίη διαφώνησε έντονα και πήρε το μέρος της Κατερίνας Στικούδη.



faysbook.gr