Αποκάλυψη - βόμβα από τον Ζαχαράτο: Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την... Ελένη Μενεγάκη!

Ο Τάκης Ζαχαράτος, λίγο πριν την πρεμιέρα «Σαν κάποιος θίασος» αποκαλύπτει ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο σόου του ως «συμπαρουσιάστρια»!
Αναφέρθηκες σε original προσωπικότητες που σε εμπνέουν. Είναι και η Ελένη Μενεγάκη μια από αυτές, αν και τον τελευταίο καιρό δεν τη βλέπουμε στα σόου σου.
Χαίρομαι που μου κάνεις την ερώτηση. Φέτος η, Ελένη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, θα έχει ένα μεγάλο κομμάτι των μιμήσεών μου. Στις προηγούμενες παραστάσεις μου απλά δεν ταίριαζε. Η βασίλισσα θα παρουσιάζει όσα θα γίνουν στο σόου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα είναι εκείνη που θα «πασάρει» όλα όσα θα γίνονται στη σκηνή. Επί της ουσίας, θα είναι η συμπρωταγωνίστριά μου. Βέβαια, το γεγονός πως μπορεί να μη «βρίσκεται» στο σόου μου ένα πρόσωπο δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί απλά να μη δένει με την υπόλοιπη παράσταση.
Είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν και οι σχέσεις «πάγωσαν»; Αυτό έχει ειπωθεί.
Το τι μπορεί να συμβαίνει με οποιονδήποτε μιμούμαι ή σατιρίζω δεν έχει να κάνει με την παράσταση. Είναι άλλο η παράσταση και άλλο η προσωπική ζωή. Στα σόου μου έχουν ρόλο οι προσωπικότητες που έχουν αξία, είναι αυθεντικές και ως επαγγελματίες έχουν διαγράψει πορεία επιτυχημένη.

Πηγή People