Aγνώριστος Έλληνας ηθοποιός! Έκοψε το τσιγάρο και πήρε 10 κιλά!

Απουσίαζε 3 χρόνια από την τηλεόραση και τώρα επιστρέφει στην υποκριτική με μια θεατρική παράσταση. Ο διάσημος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε δυσκολίες, έκοψε το τσιγάρο και ως αποτέλεσμα πήρε 10 κιλά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν τον αναγνωρίζουν πια με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο λόγος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο, ο οποίος μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του τα τελευταία χρόνια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Λοιπόν".

Εξαφανίστηκες εδώ και τρία χρόνια από το χώρο. Τι συνέβη;
Έγιναν πολλές αλλαγές σε μένα, στην προσωπική μου ζωή, έχασα την πυξίδα μου και τα πράγματα έγιναν παράξενα. Ένιωσα ότι έχασα το κίνητρο και δεν μπορούσα να τοποθετηθώ στα πράγματα, ήταν μια σκοτεινή περίοδος, δεν έκανα τίποτα.

Ήσουν 3 χρόνια στην απραγία;
Στην πλήρη απραγία, ναι σκοτάδι. Άσχημη περίοδος, δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν ήθελα για πολλούς λόγους. Τα οικονομικά μου δεν ήταν καλά, είχα πάθει κατάθλιψη. Είχα πάρα πολλά θέματα.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό: Δείτε πώς είναι σήμερα η νεαρή Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της (PHOTO + VIDEO)

Πώς κατάφερες να κόψεις το τσιγάρο μέσα στην κατάθλιψη;
Κάπνιζα τεσσεράμισι πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Να σκεφτείς ότι στα «Σφηνάκια» δεν υπήρχε πλάνο χωρίς τσιγάρο.

Πώς διαχειρίζεσαι την εικόνα σου με τα 10 κιλά που πήρες κόβοντας το τσιγάρο;
Θα τα χάσω. Μετά από το έργο που ετοιμάζω το Μάρτιο, ένα μονόλογο, κωμικό, δύσκολο, «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που θα με σκηνοθετήσει η Βασιλική Ανδρίτσου, στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», δεν με παίρνει να μην τα χάσω, θα πάθω έμφραγμα, πρέπει να αδυνατίσω.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θυμάστε τον τραγουδιστή Χρήστο Αντωνιάδη από τα 90s; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!