Τα νέα καρφιά της Ελεονώρας Μελέτη για το Epsilon

Η Ελεονώρα Μελέτη για άλλη μια φορά τάραξε τα νερά μέσα από τα social media που ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά και πιο συγκεκριμένα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Η γνωστή παρουσιάστρια, είχε χθες το βράδυ εκπομπή στο Epsilon αλλά δεν έγραψε κάτι στα social media σχετικό με τη θεματολογία της εκπομπής της αλλά κάτι σχετικό με το “κρύο κλίμα” μέσα στο κανάλι... Πιο συγκεκριμένα έγραψε η Ελεονώρα στο twitter: «Σας ζητω συγγνωμη για τον εκνευριστικο βηχα. Εχω προβλημα με τον τεχνητα κρυο αερα. Εχω σπασει ρεκορ κρυολογηματος στο Epsilon».


Η Ελεονώρα Μελέτη ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στο κοινό της καθώς κατά της διάρκεια της εκπομπής της την ταλαιπωρούσε ένας βήχας και η φωνή της ήταν αρκετά βραχνή.
Εμείς με την σειρά μας νιώθουμε την ανάγκη να αναρωτηθούμε αν τελικά η γνωστή παρουσιάστρια αναθέρμανε ποτέ στην πραγματικότητα τις σχέσεις της με τον τηλεοπτικό σταθμό...


Καθώς όπως θυμόμαστε όλοι αρχές Ιανουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, “Αποκαλυπτικά”, όπου ο γνωστός παρουσιαστής είχε αφήσει σαφείς αιχμές για ένα νέο project που θα ετοίμαζε ο σταθμός για εκείνη αλλά τελικά δεν το είδαμε ποτέ στον αέρα. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Να σημειώσουμε, ότι ο σταθμός, η διοίκηση και τα στελέχη, όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ελεονώρα, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει σε καθημερινό. Θα είναι μια εκπομπή που ο κόσμος θα αγαπήσει πάρα πολύ».
Την συγκεκριμένη περίοδο οι φήμες έδιναν και έπαιρναν καθώς όλοι πίστευαν ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος μιλούσε για καθημερινό πρόγραμμα, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ καθώς το Epsilon ξεκίνησε ναι μεν πρωινή καθημερινή εκπομπή αλλά όχι με την Ελεονώρα στο τιμόνι.