"H Σκορδά πουλάει τον χωρισμό της..." - Η κίνηση του καναλιού που την εξέθεσε την παρουσιάστρια!

Η εκπομπή, αν και δεν έχει πια τον Γιώργο Λιάγκα, πάει αρκετά καλά και η Φαίη Σκορδά δείχνει να χειρίζεται σωστά το βάρος της μοναδικής οικοδέσποινας. Τόσο καλά, ωστόσο, που μερικές φορές φαίνεται να αφήνεται στο συναίσθημα να αφήνεται συναισθηματικά με αποτέλεσμα να κάνει τους κακόπιστους να υποστηρίζουν ότι...πουλάει τον χωρισμό της!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Εκτάκτως η μητέρα της Φαίης Σκορδά στην Αθήνα – Δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της!Η αλήθεια είναι πως από την ημέρα της δήλωσης της Φαίης μέσα από την εκπομπή για το διαζύγιο, συνέχεια οι υπεύθυνοι έχουν αποφασίσει να παίζουν ένα αποσπασμα στο σχολιαστικό κομμάτι, όπου είναι και ο Λιάγκας μέσα, έτσι ώστε να ακούγεται το σχόλιο της Φαίης και να δημιουργείται ντόρος με τα σχόλια της όπως, "Αχ είναι και ο Γιώργος στο βίντεο", "Αχ πόσο έχει αδυνατίσει!", "Αχ έτσι χορεύει και ο Γιαννάκης", όλα αυτά σε σημείο όπου φαίνεται ότι είναι φτιαχτό....όπως αναφέρουν οι κακές γλώσσες. Δηλαδή εκμεταλλεύεται τον χωρισμό για την τηλεθέαση και την δημοσιοποίηση της εικόνας της!

Δημοσίευμα της freddo αναφέρει επίσης, πως ο Γιώργος Λιάγκας απο την άλλη δεν χρησιμοποίησε σε καμία περίπτωση το διαζύγιο για την εκπομπή του και έχει τραβήξει άλλη στρατηγική! Η αλήθεια είναι πως αν συνεχιστεί αυτό, το να πουλήσει τον χωρισμό τώρα, ενώ στην ουσία ήταν καιρό χωρισμένοι, δεν θα της βγει σε καλό!


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Το δημόσιο «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για Φουρέιρα – Στικούδη: «Δεν έχει φωνή…»

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την…σχέση του Σεφερλή με νεαρή τραγουδίστρια και το ξέσπασμα της Τσαβαλιά!

Άνευ προηγουμένου! Η Μαρία Ηλιάκη ξεφτίλισε δημοσίως την Κουτσελίνη: «Τι λες καλέ; Δεν είναι καλός άνρθωπος αυτή…»