Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση Παντελίδη: "Θα τρελαθώ, δεν είναι δυνατόν να..."

Με τα νέα πορίσματα του ιατροδικαστή και το συνεχόμενο ψάξιμο για όλο και περισσότερες πληροφορίες (δείτε εδώ) για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στον Παντελή Παντελίδη, έχουν περάσει η τελευταίοι 11 μήνες μετά το δυστύχημα.

Η οικογένεια Παντελίδη παλεύει καθημερινά για να βρει το δίκιο της (δείτε εδώ) όπως και η Μίνα Αρναούτη(δείτε εδώ), η συνεπιβάτιδα στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή που με τις αναρτήσεις τις στα social media προκαλεί και απαντά σε όσα της "φορτώνουν". Προφανώς και η ελληνική τηλεόραση είναι συντονισμένη και παρακολουθεί με πραγματική αγωνία καθημερινά κάθε εξέλιξη!

Σήμερα, στο πλατό της εκπομπής Επιτέλους ΣΚ, η Ναταλία Γερμανού ξεσπά για πρώτη φορά για όλη αυτή την τραγωδία! Η παρουσιάστρια αναφέρεται στη Μίνα Αρναούτη και στη Φρόσω Κυριάκου αλλά και στην οικογένεια Παντελίδη! Δείτε τι δήλωσε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαριάννα Γουλανδρή & Φίλιππος Λαιμός: Μετά από τον πολιτικό γάμο έρχεται και ο θρησκευτικός! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το κομψό διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας- Δείτε την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι της!

Την έπιασε στον ύπνο! Η απίστευτη σπόντα του Παύλου Σταματόπουλου για το χωρισμό που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια!