Το απόλυτο ρεζιλίκι! Κατερίνα Καινούργιου: Oι ψεύτικες ειδήσεις για την Σπυροπούλου και η εκδίκηση για τον Alpha!

Θα σας ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή, αν και στο παρελθόν σας το είχα ξαναγράψει στο Youweekly.gr… Αλλά για όποιον δεν θυμάται ας πιάσουμε το πράγμα από την αρχή!

Η Κατερίνα Καινούργιου, επί εποχή Alpha, που παρουσίαζε το «Λογω TiVis», ενώ περίμενε και δήλωνε και η ίδια σε συνεντεύξεις ότι θα συνεχίσει την συνεργασία της με το κανάλι, οι υπεύθυνοι του σταθμού της ανακοίνωσαν πως θα σταματήσουν την συνεργασία, μετά ειδικά του κοψίματος της εκπομπής λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. Τότε η Κατερίνα μπούκαρε στο γραφείο του διευθυντή και άρχισε να φωνάζει πως η απόφαση που πάρθηκε είναι άδικη και πως δεν καταλαβαίνει το λόγο που δόθηκε το πράσινο φως στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». «Γιατί κόψατε εμένα και όχι αυτή; Αφού κάνει χειρότερα νούμερα από εμένα», έλεγε ξανά και ξανά με τις φωνές της να ακούγονται μέχρι τους πάνω ορόφους του σταθμού. Όλος αυτός ο διάλογος φυσικά πήγε και στα αυτιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και κάπως έτσι δόθηκε ένα τέλος στην λυκοφιλία τους…

Πάμε στο σήμερα λοιπόν… Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι πλέον σε άλλο κανάλι, και από την εκπομπή της προσπαθεί να εκδικηθεί όποιον την πείραξε και την τσάντισε όσο ήταν στον Alpha…. και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει! Στο στόχαστρο της έχει μπει η...διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο dimi's blog.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Ποια Τζολί; Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Θα πάθετε πλάκα! Για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει το χρηματικό ποσό που πήρε από την ΕΡΤ!

Την πρόδωσε το ανοιχτό μικρόφωνο! Ο εκνευρισμός της Φαίης και η ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα!