Το ξέσπασμα Τσιμτσιλή - Παπανώτα για τις άσχημες κατηγορίες του Σαμαρά εναντίον της Τσολάκη: "Έκανε άνθρωπο αυτόν τον μπαρμπέρη και τώρα της κατηγορεί..."

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Τρύφωνας Σαμαράς...Μεταξύ άλλων ο γνωστός κομμωτής κάρφωσε την Ελένη Τσολάκη η οποία φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο του, λέγοντας ότι είναι παράξενη και ότι φώναζε γιατί δεν την έβαψε πιο πολύ. (Δείτε εδώ το απόσπασμα)

Αυτό φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει η εκπομπή "Happy Day", με την Ελένη Τσολάκη να απαντάει χιουμοριστικά ενώ η υπόλοιπη ομάδα να ρίχνει τα πυρά για να την υπερασπιστή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι γνωστό πως είναι διπλωμάτισσα, τοποθετήθηκε διαψεύδοντας αυτές τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν είναι έτσι... Διαβάστε παρακάτω...

Από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας, όπου είναι πολύ καλός της φίλος, το ξέσκισε κανονικά, λέγοντας: "Εσείς φταίτε που πάτε και τους κάνετε ανθρώπους και μετά βγαίνουν και σας κράζουν! Καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τον μπαρμπέρη..." - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακομη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Ο Ant1 έκοψε οριστικά την Μαρί Κυριακού – Ντοκουμέντο…

Ο απίστευτος εκνευρισμός της Ελένης Μενεγάκη με συνεργάτη της on air: «Όταν έρθει αύριο θα γίνει χαμός…»!

Το πήρε απόφαση! Ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης!