Δεν το περιμέναμε! Η απάντηση της Όλγας Πηλιάκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τον καυγά του με τον Στέλιο Χανταμπάκη! Πήρε θέση δημόσια...

Η κόντρα που προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, απασχόλησε εκτός από το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε με ανοιχτό το στόμα και όλο το Διαδίκτυο! (Δείτε εδώ τον καυγά)

Ατάκες-φωτιά έδιναν και έπαιρναν στα social media! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Ο καυγάς λοιπόν, όπως θα είδατε όσοι παρακολουθείται φανατικά Survivor, κλιμακώθηκε όταν ο Στέλιος απευθυνόμενος στον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, σχολίασε: «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή».

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος» ακούσαμε να λέει ο Ντάνος στην συνέχεια του επεισοδίου.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, η οποία συνεχώς σχολιάζει τα όσα γίνονται μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, έδωσε την δική της απάντηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσευχή, θεωρώντας ως ειρωνεία και προσβολή τα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Τον τιμάμε και εμείς το σταυρό και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν. #survivor #survivorgreece2017 #stelioshantampakis #teamxantampakis #eimai mazi sou mexri to telos» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Όλγα Πηλιάκη, όταν ο Στέλιος μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μανίκα είχαν βουτήξει στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το σταυρό. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα ζήσουμε εποχές Παπαρίζου: Απόλυτο φαβορί για την Eurovision η Ελλάδα! Σε τι θέση την δίνουν οι στοιχηματικές;

Μπράβο της! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Καλομοίρα στα παιδιά της παρόλο που δεν έχουν πάει ακόμη παιδικό!

Αποκλειστικό! Ειρήνη Αϊνατζιόγλου: Το ειδύλλιο Ειρήνης – μισθοφόρου, τα καρφιά στον Ορέστη Τσανγκ για την αδερφή της και η αλήθεια για τον χαρακτήρα του Αγγελόπουλου! (Βίντεο)