Πανικός στο Πρωινό! Εξερράγη η Φαίη Σκορδά με την κόντρα Μεταξά-Πανταζή: "Ντροπή! Ξεκατινιάζονται - Δε θέλω να το ακούσω! Είναι φτηνό"

Η Ζώζα Μεταξά εμφανίστηκε καλεσμένη με την κόρη της Κόνυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου… Η πρώην γυναίκα του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν, λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια δεν της έδινε λεφτά(Δείτε εδώ το απόσπασμα)…

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, έγινε ο απόλυτος χαμός στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα sites, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και την απόφαση της Ζώζας να «καρφώσει» τον Λευτέρη δημόσια και δίπλα στην κόρη της. Μία κίνηση που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές…Διαβάστε παρακάτω...

Η Ζώζα λοιπόν, μετά από αυτόν το χαμό και τον ασταμάτητο διαδικτυακό καυγά της με τον Λευτέρη Πανταζή, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για να δώσει τη δική της απάντηση! (Δείτε εδώ)

Όλα αυτά που σας προείπα έγιναν η αφορμή για να γίνει ένας κακός χαμός στο Πρωινό!

Η Φαίη Σκορδά τα πήρε γιατί ειπώθηκε το ρεπορτάζ που είχαν από την πλευρά του ΛΕΠΑ και είπε: «Δεν θέλω να το ακούω αυτό... Το ρεπορτάζ είναι μονομερές, είναι βερεσέ... Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοιες λεπτομέρειες. Εγώ δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Το θεωρώ πολύ φτηνό και σαν γυναίκα δεν μου αρέσει να ακούω για κάποιον από το φιλικό περιβάλλον που σου είπε ότι εγώ της άφησα το σπίτι και της έδωσε και ένα πακέτο μακαρόνια. Δεν μου αρέσει σα λογική. Είναι φτηνό». Η δε Σάσα είπε «Είναι ντροπή. Είναι ξεκατίνιασμα»! Δείτε τον διάλογό τους στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η μεγάλη αποκάλυψη του Γουίλι Καλβουρτζή για τα «στημένα» περιστατικά στο Survivor! Τι τους ζητούσε η παραγωγή να κάνουν;

Τι είδαμε στο Survivor: Τα καρφιά του Μάριου στον μισθοφόρο, η απίστευτη δήλωση του Βασάλου για το φαγητό και τα κλάματα των παικτών για το… «απάνθρωπο» έπαθλο! (Βίντεο)

Survivor αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης! Νέες ίντριγκες, καρφώματα και ένα δύσκολο παιχνίδι (Βίντεο)