Ξέσπασε σε κλάματα ο Πάνος Καλλίτσης! Λύγισε την ώρα του δικαστηρίου - Συγκλονιστικές στιγμές μετά τη ληστεία που υπέστη...(Βίντεο)

Σήμερα είναι η δικάσιμος της υπόθεσης της απόπειρας ληστείας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, του Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του, στον Λυκαββητό, και της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διάσημου κομμωτή, και η κάμερα του "LaBiriBiri" ήταν στα δικαστήρια, για να καλύψει το γεγονός.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα, όπως μετέφερε στην εκπομπή ο ρεπόρτερ, η ατμόσφαιρα ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, με τον Πάνο Καλλίτση να ξεσπά σε κλάματα, μην μπορώντας να αντέξει την φόρτιση, αλλά και τις αναμνήσεις της τραυματικής αυτής εμπειρίας, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Στην ακροαματική διαδικασία αναβίωσαν οι μνήμες της επίθεσης που δέχτηκε και του ήρθαν στο μυαλό όλες αυτές οι σκληρές εικόνες. Πώς τον στριμώξανε στο γκαράζ, πώς προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να τους αποφύγει, πως τον πυροβόλησαν… Δείτε τι ακριβώς διαδραματίστηκε στη δικαστική αίθουσα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Μαντέψτε ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο… αν και έκανε προσπάθεια να χάσει (Βίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μαγιό! Δείτε την φωτογραφία που έριξε το instagram

Μαμά αμέσου δράσης! Δεν φαντάζεστε τι κάνει η γυναίκα του Χανταμπάκη με τον γιο τους, τώρα που λείπει στο Survivor! Το βίντεο που μας εντυπωσίασε!