Δεν φαντάζεστε! Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του Survivor όταν είδαν την Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο; Όλο το παρασκήνιο...

Είναι γεγονός! Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, που προβάλλεται καθημερινά από το τηλεοπτικό κανάλι του Σκαι έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό όπως το έχει καθηλώσει και το Survivor!

H Ελεονώρα Μελέτη για την πρεμιέρα της εκπομπής της βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να ζήσει λίγο την καθημερινότητα που ζουν οι παίκτες και να ενταχθεί άμεσα στο κλίμα του παιχνιδιού καθώς και της εκπομπής που έχει αναλάβει να βγάλει εις πέρας. Διαβάστε παρακάτω...



Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την πρώτη αντίδραση που είχαν οι παίκτες όταν την είδαν στις εξέδρες να παρακολουθεί τα αγωνίσματα.

Αρχικά να σημειωθεί πως η παραγωγή δεν της επέτρεψε να έρθει σε επαφή με κανέναν, ούτε από τους Μαχητές ούτε από τους Διάσημους.



"Δεν μου επετράπη να συναντηθώ με τους παίκτες. Από μακριά είδα τα παιχνίδια. Παρακολούθησα από το κοντρόλ κάποια γυρίσματα και αυτό ήταν όλο."

Στην συνέχεια αποκάλυψε την αντίδραση των παικτών η οποία δεν ήταν και η καλύτερη...

"Με είδαν από τις εξέδρες τους, μπορώ να σας πω ότι με κοιτούσαν και περίεργα. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θεωρούνταν ότι θα μπω σε κάποια ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται."

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τέλος οι καρύδες! Δείτε τι τρώει η Ειρήνη Κολιδά μετά την αποχώρησή της από το Survivor…

Survivor: Για πρώτη φορά ο ψυχολόγος του παιχνιδιού αντοχής σπάει την σιωπή του! Όλα όσα αποκάλυψε για τους παίκτες…

Survivor: Νέο συνταρακτικό επεισόδιο! Αγωνία για την ένωση των ομάδων, ίντριγκες κι ένα αγώνισμα με πολλές εκπλήξεις! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;