Ξεκαρδιστικό! Η Ελένη Μενεγάκη "κοροιδεύει" τη μαμά της στη θάλασσα! Η στυλιστική παρατήρησή της στη Ζαρίφη! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη σηκώθηκε για να σατιρίσει τις σέξι παρουσίες στις παραλίες, γυρνώντας προς τα πίσω, και μαζεύοντας μόλις κατάλαβε ότι έχει γυρίσει τα οπίσθία της προς τον φακό.


Ωστόσο η Ελένη παρατήρησε στυλιστικά την συνεργάτιδά της, τραβώντας την μπλούζα της προς τα κάτω και λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Άτιμο παλιοκόριτσο! Μπορεί να πέσει τώρα; Πρέπει να έχει ένα νάζι! Συμβόλαια διαβάζετε; Η μία πλευρά έξω! Θέλω να βάλεις το ροζάκι αυτό λίγο παραπάνω! Μου αρέσει το άρωμά σου, είναι σεξουαλικό!" είπε, με την Κατερίνα να λέει χαριτολογώντας ότι αισθάνεται σαν να της παίρνει συνέντευξη! Διαβάστε παρακάτω...

Αμέσως μετά, η συζήτηση ήρθε σε άλλο τύπο γυναίκας στην παραλία, και η Ελένη θυμήθηκε τη μαμά της, λέγοντας: "Έτσι κάνει κι η μαμά μου στη θάλασσα, έμενε τρεις ώρες στο νερό, κολύμπαγε όπου πάταγε, και όταν την πλησίαζαν τα παιδιά, ακόμη κι όταν ήταν τεσσάρων, φώναζε "Μη μ' ακουμπάτε, πνίγομαι!" Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έπαθε σοκ η Καινούργιου! Οι εικόνες από τη ρημαγμένη βίλα του Γαβαλά και ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα του! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο…(Βίντεο)

Πρωτοφανές! Ο Τανιμανίδης έστησε στον τοίχο τον Αγγελόπουλο! Η άδικη συμπεριφορά του στον Σπαλιάρα και το… «τάπωμα»! (Βίντεο)