Αποκάλυψη! Survivor: Όλη η αλήθεια για τον...έρωτα του Βασάλου με την Τουρκάλα! Τι έγινε πίσω από τις κάμερες και ποια η στάση της συντρόφου του;

Καλά… εδώ μιλάμε για μεγάλο έρωτα!!! Όχι αστεία… Παίζει δηλαδή να παρατήσει την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος για χάρη της Τουρκάλας πυγμάχου!

Εγώ πιστεύω ότι περάσαν ένα ερωτικό βράδυ, ότι θα ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι, θα κάνουν πολλά παιδάκια… Τι; Όχι; Πάει κι αυτό το παραμύθι; Διαβάστε παρακάτω..
Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Η αλήθεια είναι πως στο ελληνικό Survivor – γιατί στο Τούρκικο είναι λες και έβλεπες κάτι τελείως διαφορετικό – όλους θέλουν ή να τους παντρεύουν ή να τους χωρίζουν ή να τους βάζουν να κλέβουν ή να παίζουν το παιχνίδι της χαμένης ματσέτας… Σε δουλειά να είμαστε με λίγα λόγια.

Στο επεισόδιο της Κυριακής λοιπόν, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είδαμε, τον Κωνσταντίνο Βασάλο να δέχεται έντονο φλερτ από τη νεαρή Τουρκάλα, ενώ εκείνος ανταποκρινόταν στα κοπλιμέντα της και το ενδιαφέρον της, αναπτύσσοντας μεταξύ τους έναν… μελλοντικό έρωτα; Η αλήθεια είναι, πως κι εγώ, που πλέον δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που δείχνουν, όπως τα τρέιλερ που τα κάνουν υπερπαραγωγή λες και θα έρθει το τέλος του κόσμου στο Survivor και τελικά είναι μια βλακεία, κι εγώ λοιπόν πίστεψα ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο.. Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.