Survivor: Το trailer της Κυριακής! Τα δάκρυα της Βαλαβάνη, τα καρφιά των "Μαχητών" και το... τελευταίο αγώνισμα για τις ομάδες! (Βίντεο)

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη από το Survivor αλλάζουν πολύ οι ισορροπίες στην ομάδα των "Διάσημων"...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επανέρχεται ξανά στην πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν, ίδια με αυτή που είχε αποχωρήσει η φίλη της, Λάουρα Νάργες! Είναι γνωστό πως με τον Κώστα Κοκκινάκη είχαν πολύ καλές σχέσεις, φιλικές! Η νεαρή αθλητικογράφος με δάκρυα στα μάτια περιγράφει στην κάμερα τα συναισθήματα της και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται, καθώς δεν ήθελε να αποχωρήσει εκείνος αλλά ο Μπο. Διαβάστε παρακάτω...

Από την άλλη η υπόλοιπη ομάδα των "Διάσημων" προσπαθούν να είναι ήρεμοι, περιμένοντας τα ατομικά αγωνίσματα που θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τους παίκτες σε προσωπικό επίπεδο!

Η ώρα του αγωνίσματος... "Μαχητές" και "Διάσημοι" θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού... Κάτι μεγάλο και πολύ λαχταριστό! Ένα αγώνισμα αρκετά απαιτητικό! Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες πως, την Κυριακή είναι ο τελευταίος αγώνας που παίζουν σαν ομάδες! Μετά ξεκινάνε τα ατομικά... Δείτε το τρειλερ στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Αυτό δεν είναι Survivor, είναι διαγωνισμός μαγειρικής!» Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για το ριάλιτι! Η σπόντα για την Ευριδίκη Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Survivor: Γιατί τσακώθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τελικά; Η ώρα της αλήθειας…

Survivor: Η μεγάλη παγίδα που κρύβεται πίσω από την αλλαγή στην ψηφοφορία και το…στημένο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!