"Ζουμπουρλού μου εσύ!" Απίστευτη ατάκα του Λευτέρη Πανταζή στη Μαρία Εκμεκτσίογλου! Τα απολαυστικά σχόλια στο Happy Day! (Βίντεο)

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και ο Λευτέρης Πανταζής έκαναν κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, για τη σχέση άντρα-γυναίκας.


"Οι γιοι μου ξέρουν να συμπεριφέρονται στη γυναίκα, να τους κρατάνε το παλτό, να τους ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου. Όσο χειραφετημένες κι αν είναι οι γυναίκες, τους αρέσει ο άντρας να είναι ανατολίτης!" είπε η μαγείρισσα και ο τραγουδιστής συμπλήρωσε:

"Αχαχαχα ζουμπουρλού μου εσύ! Εμένα μου αρέσει να μαγειρεύει η γυναίκα! Αν πεινάω βέβαια και δεν υπάρχει γυναίκα, θα μαγειρέψω εγώ. Αν δεν ξέρει, θα τη μάθω εγώ. Εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι στην κουζίνα!" είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Διαβάστε παρακάτω...

"Την περιποιείται ο γιος, την πηγαίνει στη μάνα, και την ξετινάζει η μάνα, ο Κέρβερος! Έπαθε Σπαλιάρα στην κόμμωση!" είπε γελώντας ο Δημήτρης Παπανώτας. "Εμένα μου κάνει εντύπωση το σκουλαρίκι, που είναι από αυτά που λες μην σου πέσει στο φαγητό! Είναι κρόταλα!" είπε η Σταματίνα και η Ελένη συμπλήρωσε: Δεν είναι σκουλαρίκια, είναι μελωδοί!"

"Στον Σπαλιάρα είναι κουρτίνα το μαλλί! Και ο Λευτέρης Πανταζής έχει πάθει άσπρο μαύρο όνειρα κάνω! Και η έκφραση ζουμπουρλού είναι χαριτωμένη!" είπε η παρουσιάστρια. "Σε ορισμένες χώρες, το πάχος είναι πολύ σέξι!" είπε ο Δημήτρης Παπανώτας! Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι οριστικό! Συμφωνία για Λιάγκα και ΑΝΤ1! Τι ακριβώς θα κάνει τη νέα σεζόν;

«Είχε πλεονέκτημα, συμπτωματικά πάντα!» Οι σπόντες του Ηappy Day για την ασυλία της Βαλαβάνη! Τα καρφιά Παπανώτα για Χρανιώτη! (Βίντεο)

Απίστευτο! Τα αστρονομικά ποσά που παίζουν στο Survivor! Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες και τι βγάζει ο Τούρκος παραγωγός!
TAGS