Ο Πέτρος Ιακωβίδης απαντά για τον φημολογούμενο καυγά του με την Ειρήνη παπαδοπούλου! Ποιες είναι οι σχέσεις τους; (βίντεο)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο του τραγουδιού. Ο ίδιος μίλησε στο "Φτιάξε καφέ" και για τη συμμετοχή της Κατερίνας Καινούργιου στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού του "Κάτσε καλά".

"Το "Κάτσε καλά" το έγραψα για την Κατερίνα. Όταν με είχε καλέσει στην εκπομπή, όταν τελείωσε, με ρώτησε τι θα κάνω από εδώ και πέρα, της είπα για το τραγούδι, και της έκανα εκείνη την ώρα την πρόταση. Είναι ωραία γυναίκα, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει η Κατερίνα; Λες να ήμασταν ωραίο ζευγάρι;" είπε χαμογελώντας ο τραγουδιστής. Διαβάστε παρακάτω...

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες που τον θέλουν να τσακώθηκε με την Ειρήνη Παπαοπούλου, και για αυτό τον λόγο εκείνη αποχώρησε απότ ο νυχτερινό σχήμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! "Ακούστηκε ότι μάλωσα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν ισχύει, δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, της έχω γράψει και τραγούδι, τελευταία στιγμή το έμαθα ότι δεν θα είναι στο σχήμα, δεν με αφορά και δεν το έψαξα και καθόλου!" είπε. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έλλη Στάη: Με καυτό μπικίνι στα 63 της χρόνια! Αρετουσάριστες φωτογραφίες…

Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου με νεό σύντροφο; Η φωτογραφία από την Κύπρο και η απάντηση της ίδιας!


TAGS