Πανόραμα: Οι σπόντες της Μελέτη on air στον Κωνσταντίνο Βασάλο για την Βασιλική Αγιανοπούλου και την Μαρί Ρόουζ! Έντονα ενοχλημένος ο παίκτης των Μαχητών: "Με βγάλατε μισογύνη..." (Βίντεο)

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βασάλο, αφού δεν έχει φίλες, όπως ο ίδιος δήλωσε, ποιες ήταν αυτές που βλέπαμε στα έπαθλα επικοινωνίας, και εκείνος απάντησε αρχικά: Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν έχω φίλες. Φίλους έχω ελάχιστους. Η έννοια του φίλου είναι λίγο δύσκολη. Πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να πω ότι ο άλλος είναι φίλος μου. Αυτές που είδατε ίσως να ήταν και γνωστές, ίσως να ήταν και φίλες", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στην συνέχεια η Ελεονώρα προανήγγειλε ότι θα παίξει βίντεο για τις φίλες του στο παιχνίδι, και ο Βασάλος αισθάνθηκε εξαιρετικά αμήχανα, αφήνοντάς το να φανεί στην κάμερα!

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω να βγάλεις και τα 6 κορίτσια της ομάδας μου, να πουν για μένα! Με βγάλατε λίγο μισογύνη, δεν είναι δίκαιο αυτό! Γενικά, η υπερβολή δεν μου αρέσει!" είπε εκνευρισμένος με το βίντεο, και η Μελέτη συνέχισε να του πετάει σποντίτσες για τις προτιμήσεις του στο ωραίο φύλο. Δείτε όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους! Είναι όντως ζευγάρι; (Βίντεο)

Νέα sεxy φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Το παρτό μαγιό που «έριξε» το Instagram

Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν φύγει για Σκιάθο! Που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και με ποιον;