Τα δημόσια καρφιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Τι τον έκανε έξαλλο; (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.


Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής μεταξύ άλλων δεν δίστασε να "αδειάσει" δημόσια την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία όπως είπε "χρησιμοποίησε" την Όλγα Φαρμάκη για να μιλήσει για τα προσωπικά της στην πρεμιέρα!

"Με ενόχλησε πάρα πολύ που η Όλγα είναι συνεργάτης μιας συγκεκριμένης εκπομπής, είναι άσχημο σε μια πρεμιέρα να ασχολείσαι με τα προσωπικά του ανθρώπου που συνεργάζεσαι. Θα με χαλούσε σαν Δημήτρης να με χρησιμοποιούν σαν εμπορικό προϊόν! Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να έχω λάθος, αλλά είναι η δικιά μου γνώμη. Η Όλγα είναι πολύ ώριμη και μετρημένη, με ωραίες απαντήσεις, πιστεύω για άλλο λόγο πήγε εκεί πέρα, στην τηλεόραση συνήθως στα αλλάζουν. Ελπίζω να το πάνε εκεί, για τον σκοπό που πήγε, και να μην το πάνε σε άλλο κομμάτι. Η Όλγα ήταν επιλογή μου και ήμουν επιλογή της, θα έχουμε τις αναμνήσεις μας, οπότε στέκεσαι σε αυτό! κατέληξε όλο νόημα. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είδα ότι δεν…»: Τα καρφιά της Όλγας Φαρμάκη για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Η εξομολόγησή της on camera! (βίντεο)

Survival Secrets: Η αποκάλυψη για τα στημένα λάθη της παραγωγής! Μας κοροϊδεύουν…

Το δημόσιο μήνυμα του Γιώργου Λιανού στην Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή! (βίντεο)