Χαμογελάει ξανά η Μαρί Κυριακού! Η νέα της βραδινή έξοδος μετά τον θάνατο του Μίνωα!

Tα νυχτοπερπατήματα (και όχι μόνο) έχει ξεκινήσει ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία το τελευταίο διάστημα πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της τόσο με το διαζύγιό της όσο και με τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού. Βραδινή έξοδος για Βαλαβάνη – Βασάλο! Είναι τελικά ζευγάρι; Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»!

Η συγγραφέας, παρουσιάστρια και πρόσφατα στιχουργός βρέθηκε στο πλευρό του καλού της φίλου και συνεργάτη Γιώργο Παπαδόπουλο,του οποίου και έχει γράψει ένα τραγούδι) δίνοντας το ''παρών'' στην πρόβα τζενεράλε του στην Ιερά Οδό όπου και θα εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρί διασκέδασε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και δε σταματούσε να τραβά βίντεο και φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο.



Μy Style Rocks: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Ραμόνας! Δείτε για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή!

Μερικές ημέρες πριν, είχε εμφανιστεί και στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου στη Γλυφάδα, αφού ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου βρισκόταν και εκείνο που του χάρισε!



Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον Μάριο Ιωαννίδη με ξανθιά καλλονή στο πλευρό του! Η βραδινή έξοδος και τα τρυφερά στιγμιότυπα!

Ο λόγος φυσικά για το ''Όλοι μου λένε''!

«Ο Λιάγκας είναι…» Πασίγνωστη παρουσιάστρια κατακεραυνώνει την πρεμιέρα του στον Ant1! (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=de75gm_ggU4



Φωτογραφίες: NDP - Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou