My Style Rocks: Η «καβαλημένη» Παναγιώταρου και η συμπεριφορά ντίβας σε φωτογράφιση! Αλεξάνδρα, δεν σε βλέπουμε καλά...

Σχεδόν όλα τα κορίτσια του My Style Rocks απολαμβάνουν αναγνωρισιμότητα (από εκεί που δεν τις ήξερε κυριολεκτικά κανείς)!

Έτσι λοιπόν πλέον, γράφονται δεκάδες κείμενα για εκείνες, φωτογραφίζονται για καμπάνιες ρούχων, βγαίνουν πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια και τις σταματούν στο δρόμο! Διαβάστε παρακάτω...

Αν και πολλές φορές έχουμε γράψει για τα καμώματα της Ιωάννας Τούνη, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στην συμπεριφορά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: Η καλλονή, που δεν ήταν τόσο καλλονή παλιά (Δείτε εδώ πώς ήταν πριν τις πλαστικές) ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της -εχμ- πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο.

  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Το ζευγάρι ζει σε μια σπιταρόνα στα Βόρεια προάστια (Δείτε το εδώ) και η ξανθιά κοπέλα από την Τρίπολη έχει γίνει πλέον τοπική διασημότητα!

Η ίδια, έχει πολλάκις δηλώσει ότι μετά το παιχνίδι θέλει να κάνει κάτι στην τηλεόραση (κρατηθείτε αγαπημένοι μου) και κάτι μου λέει ότι.... θα το κάνει το βήμα το κορίτσι!

Όμως, συνέβη κάτι που δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Αν και η Αλεξάνδρα είναι πολύ προσεκτική με την δημόσια εικόνα της, ένα πουλάκι μου είπε πως έριξε άκυρο σε φωτογράφιση για το AIDS (στην οποία προσέξτε με, συμμετείχαν όλες οι υπόλοιπες παίκτριες) επειδή ήταν γυμνή!

Αποκλειστικό! Τέλος οι χλιδάτες διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη! Τα Χριστούγεννα του τρόμου και το βέτο του Ματέο

Και ξέρω, τώρα θα μου πείτε: «Εντάξει, μπορεί να μην ήθελε να γδυθεί»! Και θα συμφωνούσα ότι όντως δεν έπρεπε να το κάνει αν δεν είχαμε δει το αποτέλεσμα και το πόσο καλαίσθητο ήταν (Δείτε την εδώ)!

Να σημειωθεί στα πρακτικά ότι την επίβλεψη είχε ο κορυφαίος κύριος Ρήγος, γεγονός που δίνει ένα τσικ ποιότητας παραπάνω!

Nomads διαρροή! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα είναι…

Και από όλο αυτό τι μου έμεινε τελικά; Το ότι η Παναγιώταρου ενδεχομένως έριξε άκυρο σε φωτογράφιση για καλό σκοπό απλά και μόνο για να μην καεί και μείνει χωρίς επαγγελματική πρόταση στο μέλλον!

Δεν ξέρουμε όντως, αν αυτή ήταν η πρόθεσή της ή αν προέκυψε κάτι άλλο, ωστόσο αν πράγματι συνέβη αυτό η ταπεινηηηηη μου γνώμη είναι ότι σε επίπεδο χειρισμού your style doesn't rock βρε Αλεξάνδρα!