Nomads: Τα καρφιά του Μαυρίδη, ο αποκλεισμός του Αναδιώτη και ο παίκτης που πήγε απευθείας τελικό...

Ένταση και συγκίνηση στο χθεσινό επεισόδιο. Το Nomads φτάνει στον τελικό και οι παίκτες είναι σε υπερένταση. Το Youweekly.gr συγκέντρωσε όλες τις στιγμές από το επεισόδιο της Πέμπτης.

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες αν υπήρξε κάποια ερώτηση από το Ask Nomads που να τους ενόχλησε με τον Γιώργο Μαυρίδη να απαντάει:

Expand player

«Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση: Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες «αδελφό σου».

Δείτε ακόμη: Nomads trailer: Έφτασε ο μεγάλος τελικός! Τα δάκρυα του Αναδιώτη, η συγκίνηση του Μαυρίδη και η απάντησή του για την συμμετοχή του στο ριάλιτι! (Βίντεο)

Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει. Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά;», είπε χαρακτηριστικά χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο! Εσάς πάει κάπου το μυαλό σας; Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γρηγόρης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, που έστειλε τον έναν από τους τέσσερις νομάδες απευθείας στον ΤΕΛΙΚΟ.

Δείτε ακόμη: Ο Βασάλος πήρε συνέντευξη από την Βαλαβάνη κι εκείνη πρόδωσε το μυστικό τους μπροστά στις κάμερες! Σε τεράστια αμηχανία ο παίκτης του Survivor!

Ο παίκτης λοιπόν που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα και το Youweekly.gr (Δείτε εδώ)! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα και οι τρεις μεταξύ τους ταυτόχρονα.

Σε κάθε ένα από τα αγωνίσματα μάζευαν πόντους. Εκείνος που τερμάτιζε πρώτος έπαιρνε 3 πόντους, εκείνος που τερμάτιζε δεύτερος έπαιρνε 2 πόντους, και εκείνος που τερμάτιζε τρίτος έπαιρνε 1 πόντο.

Αφού ολοκλήρωσαν όλα τα αγωνίσματα, οι πόντοι αθροίστηκαν. Οι δυο που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους και θα πάνε στον τελικό είναι η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Ενώ εκείνος που ήρθε τρίτος στη βαθμολογία και αποκλείστηκε από τον τελικό είναι ο Νίκος Αναδιώτης! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλείστηλε από τον μεγάλο τελικό ο Νίκος Αναδιώτης μετά τον αγώνα που έπαιξε με τον Κωνσταντίνο Οροκλό και την Αποστολία Ζώη.Μέσα από 4 παιχνίδια ο Νίκος συγκέντρωσε τη μικρότερη βαθμολογία από τους συμπαίκτες του. Στο τελευταίο αγώνισμα μάλιστα παράτησε την προσπάθειά του και δεν συνέχισε για να διεκδικήσει τη νίκη, χαρίζοντας έτσι την θέση στον τελικό στην Αποστολία Ζώη!

«Δεν έβρισκα κάποιο κίνητρο να αγωνιστώ», εξομολογήθηκε ο Νίκος Αναδιώτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο πουα κολουθεί: