Εκπλήξεις στο Survivor 2! Ο ηθοποιός πέρασε τα δοκιμαστικά, ετοίμασε βαλίτσες και φεύγει για Άγιο Δομίνικο!

Είναι πλέον οριστικό! Σε λίγες ημέρες πετάνε για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ την ημερομηνία).

To σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που την περσινή σεζόν προκάλεσε αναταραχή στα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά και στα αντίπαλα κανάλια - πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν ως τηλεοπτικό τυφώνα - επιστρέφει στους δέκτες μας στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, και το κοινό αδημονεί να γνωρίσει τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό. διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί η λίστα των «Διάσημων» παιχτών που θα αναχωρήσουν για τη Δομινικανή Δημοκρατία, προκειμένου να λάβουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του «Survivor 2».

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, είχε περάσει τεστ από τους Olympians πριν γίνει διάσημος...

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης! (Δείτε εδώ)

Ένα από αυτά είναι και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος: «Θέλω να συμμετέχω στο Survivor, μπορώ να συμμετέχω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετέχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο»

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη;

Ο Στέλιος λοιπόν πέρασε και τα δοκιμαστικά και πλέον είναι επίσημο ότι θα αποχωρήσει για Άγιο Δομίνικο!