Καταγγελία βόμβα για παίκτη του "Power Of Love": Παραπλανεί και "τάζει" έρωτες σε έφηβες! Τα μηνύματα ντοκουμέντο και τα σκάνδαλα!

Πολλές οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα για το Power Of Love και τους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό.

Αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία και πραγματικά μας κάνουν και απορούμε για τον λόγο που επιλέχθηκαν να είναι μέσα. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Μετά την παίκτρια που είναι παντρεμένη και το κρύβει έρχονται και άλλα στοιχεία στην δημοσιότητα! Συγκεκριμένα σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ποια παίκτρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και το κρύβει τόσο καιρό. την είδηση την έκανε γνωστή ο αρραβωνιαστικός της ο οποίος ξέσπασε και ξεσκέπασε το μυστικό της (Δείτε εδώ για ποια πρόκειται).

Στην συνέχεια , σε άλλα νέα, ξέσπασε η Γκαμπριέλα, η οποία αποχώρησε την Παρασκευή, για την σκληρή ερωτική ταινία που φαίνεται να συμμετέχει κατηγορώντας συμπαίκτη της για την διαρροή αυτού του DVD. Η ίδια απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά για το αν είναι αυτή στο εν λόγο βίντεο. (Δείτε εδώ τι απάντησε).

Και πάμε στο θέμα μας...Μία καταγγελία απίστευτη ήρθε στην επιφάνεια από παίκτρια του σπιτιού, η οποία είδε μηνύματα από νεαρά κορίτσια που παραπλανούνται από παίκτη του Power Of Love ο οποίος τους τάζει έρωτες και ραντεβού κρυφά προκειμένου να τον ψηφίσουν! Συγκεκριμένα η Γκαμπριέλα σε συνέντευξη της είπε: "Όταν θα έχω αποδείξεις θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίσουν! Έχω δει τα μηνύματα! Αυτοί δεν μπήκαν εκεί για να κάνουν σχέση αλλά καριέρα."

Το Youweekly.gr επειδή κάνει πάντα ρεπορτάζ έμαθε ποιος είναι ο συγκεκριμένος παίκτης που στέλνει προσωπική μηνύματα σε κοριτσάκια. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομα του, όμως... είναι ένα από τους αγαπητούς παίκτες!