Σοκ! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν την γνωρίσει; Σπάνιες φωτογραφίες!

Είναι πιθανότατα ο πιο γνωστός-άγνωστος Έλληνας. Μπορεί να μην είναι πολιτικός, καλλιτέχνης ή αθλητής κι όμως όλοι μιλάνε γι’ αυτόν.

Ο λόγος για τον Μάκη Παντζόπουλο (κατά κόσμον Ματέο) ο οποίος από τη στιγμή που εντοπίστηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη έχει γίνει ένα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα για τους paparazzi αλλά και το κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δειτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που χώρισε με τον της πρώτο σύζυγό και ο πραγματικός λόγος που άφησε τον Λάτσιο! Οι αλήθειες που κανείς δεν έχει γράψει

Η ζωή του κυλούσε ήρεμα, σε ρυθμούς… Μάκη Παντζόπουλου, ώσπου ξέσπασε η ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη και ξεκίνησε η πολιορκία των… παπαράτσι. Στα μάτια μας πλέον, από φωτογραφίες παπαράτσι, φαίνεται αυστηρός, σοβαρός, αγέλαστος αποφεύγοντας με κάθε δυνατό τρόπο, την δημοσιότητα.

Πώς ήταν όμως ο Ματέο Παντζόπουλος, πριν την Ελένη Μενεγάκη; Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες, του youweekly.gr και θα καταλάβετε:

Δείτε ακόμη: Survivor: Ξύλο στον Άγιο Δομίνικο! Η απαράδεκτη κίνηση και οι παίκτες που ήρθαν στα χέρια! Βίντεο - ντοκουμέντο!