Αποκάλυψη! Η κατάθεση της Αλιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη και oι κατηγορίες για ναρκωτικά και βίαιη συμπεριφορά! Στην δημοσιότητα όλα...

Οι καταθέσεις και των δύο.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τους διαζυγίου για την Τζίνα Αλοιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη...

Η αλήθεια είναι πως στους δημοσιογραφικούς κύκλους είχε ακουστεί πως υπάρχουν σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού. Μπορεί στην αρχή να μην ήθελαν να γίνει γνωστή η είδηση πλέον όμως... όχι απλά έγινε γνωστό το δύσκολο διαζύγιο τους, αλλά έρχονται στο φως οι καταθέσεις "φωτιά" και των δύο στο δικαστήριο και η μάχη που δίνουν για την κηδεμονία των παιδιών! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και οι βαριές κατηγορίες!

Ο επιχειρηματίας κατηγόρησε την Τζίνα Αλιμόνου για χρήση ναρκωτικών, συγκεκριμένα κοκαΐνης καθώς και για εθισμό στο αλκοόλ! Αναλυτικά...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz για πασίγνωστο ζευγάρι! Τον έπιασε ο φακός με άλλη...

Η πλευρά του επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο την διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso". Συγκεκριμένα, η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Έλενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνέχεια να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη εξέταση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι χρήστης ουσιών.

Την ίδια ώρα, για εθισμό της Τζίνας Αλμόνου τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ έκανε λόγο στην κατάθεση του, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί την "σκιά" των μελών της οικογένειας.

Δείτε ακόμη: Χρεώθηκε όλη την αποτυχία του Ant1 ο Λάτσιος! Ο έντονος διάλογος με τον Κυριακού και η δεύτερη αποχώρηση από τον σταθμό!

Ο μάρτυρας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διάφορους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών, ενώ παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει τη φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, η οικογένεια έχει αλλάξει 230(!) νταντάδες τα τελευταία εννέα χρόνια, με την ηθοποιό να εξυβρίζει αλλά ακόμα και να... Διαβάστε όλη την σοκαριστική κατάθεση εδώ.

Η τοποθέτηση της Τζίνας Αλιμόνου και η κατάθεση για τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο, πριν φέρει τα πάνω κάτω ο επιχειρηματίας αποκαλύπτοντας όλες αυτές τις άγνωστες πτυχές, είχε καταθέσει η Τζίνα Αλιμόνου εναντίον του Παύλου Βαρδινογιάννη λέγοντας:

"Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερικπή. Συγκεκριμένα στο "Κονέκτικατ". Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι'αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ.. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και η αποχώρηση "βόμβα"!

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση, και το γνωρίζει, να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!"