Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Γιώργο Μπιθαρά! Είναι τελικά ζευγάρι;

Τι είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της...

Δημοσιεύματα ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Γιώργο Μπιθαρά.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή, ενώ διαψεύδει στο φιλικό της περιβάλλον της φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Μπιθαρά. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Βόμβα μεγατόνων: Τεράστιο όνομα Ελληνίδας παρουσιάστριας στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! (photo)

Άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον, είπε στην Real:««Η Κατερίνα έχει δει στο παρελθόν πώς είναι όταν η προσωπική ζωή εκτίθεται σχεδόν αµέσως στα φώτα της δηµοσιότητας και δεν θέλει να το επαναλάβει»

Η ίδια προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας τον καινούργιο της έρωτα, ενώ μοιράζεται τις στιγμές αυτές μόνο με τους καλούς φίλους της.

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή µου, αλλά θα προσπαθήσω να το προστατεύσω για λίγο καιρό µέχρι να σιγουρευτούµε και οι δύο ότι αξίζει τον κόπο να το πούµε δηµόσια», εκµυστηρεύεται σε φίλους της.

Η Κατελρινα Καινούργιου, κάνει δημόσιες εμφανίσεις μόνο με καλούς φίλους της, ενώ για όσα γράφονται για τον Γιώργο Μπιθαρά, η ίδια πηγή αναφέρει στην Real: «Ο Γιώργος είναι φίλος µου. Μάλιστα, µιλήσαµε και διακωµωδήσαµε την είδηση αυτή»

Δείτε ακόμη: Σάββας Ληχανίδης: To πρώτο μήνυμα του μετά την αποχώρηση από το Master Chef!

Οι φίλοι της σηµειώνουν ότι έχει αλλάξει η διάθεσή της. «Είναι ερωτευµένη και πιο έτοιµη από ποτέ να κάνει το µεγάλο βήµα για τη δηµιουργία οικογένειας».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια;

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει συζητήσεις για την ανανέωση στο κανάλι του Epsilon- ενώ στο πρωινό μαγκαζίνο που παρουσιάζει , φωτογραφίζεται και για το καινούργιο brand ρούχων που θα φέρουν την υπογραφή της.