Power of Love: To Twitter "τρολάρει" τον Δώρο για την έκπληξη στην Αθηνά! «Ρομαντικότατος ο Δώρος τις πήρε συνταγές...»

"Γκρέμισαν" τα social media αυτά που της προσέφερε!

Σήμερα το σπίτι του Power of Love, είχε ένα ιδιαίτερο "Κόκκινο δωμάτιο", αφού τα αγόρια έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τα κορίτσια τους.

Ο Δώρος έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στο σπίτι της αγάπης με την Αθηνά, ενώ επέλεξε να της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Η Μαίρη Μηλιαρέση στην πιο συγκλονιστική της εξομολόγηση! «Υπήρχε κόντρα με τον σύζυγό μου και...» (Βίντεο)

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων , είπε χαρακτηριστικά: «... Και σου πήρα κρινάκια γιατί όσο περνάει ο καιρός, βλέπω πιο βαθιά σου, την ψυχή σου και το κρίνο συμβολίζει την αγνότητα. Αυτό ήθελα να δείξω όχι μόνο τον έρωτα. Ήθελά να πάρεις το νόημα από εμένα, πως βλέπω όλο αυτό.»

Ενώ, δεν έλειπαν γυαλάκια με καρδούλες, αλλά και ένα ακόμη δώρο!

«σού έφερα κάτι μικρό. Θα το χρειαστούμε στο σπίτι. Είναι μια... συνταγές για την κουζίνα.... Θα το διαβάζεις και θα προσπαθείς να φτιάχνεις πράγματα...Λοιπόν, είναι για γλυκά, ζαχαροπλαστική. Τα φαγητά θα τα κάνω εγώ και εσύ θα κάνεις τα γλυκά..»

Δείτε ακόμη: Power of Love: H έκπληξη υπερπαραγωγή του Παναγιώτη στην Άννα! Τους "έσβησε" όλους με την κίνηση του! (Βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα από το Κόκκινο δωμάτιο:

Η κίνηση του Δώρου σχολιάστηκε αρκετά στο Twitter και οι ατάκες από τους χρήστες είναι πραγματικά για γέλια! Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets: