Χριστίνα Μπόμπα: Το άγχος για τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη και όλες οι λεπτομέρειες!

Τον χρόνο αντίστροφα μετράει η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς σε τρεις μήνες θα ντυθεί νυφούλα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Σάκη Τανιμανίδη.

Κι αφού εκείνος είναι απασχολημένος αυτή την περίοδο στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου παρουσιάζει τον δεύτερο κύκλο του «Survivor», είναι φυσικό η γοητευτική γαλανομάτα σύντροφός του να έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των προετοιμασιών για τη μεγάλη μέρα. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

«Έχω άγχος για τον γάμο μου», εκμυστηρεύεται σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος αν και το συνεχές τρέξιμο δεν της αφήνει περιθώρια ούτε να το σκεφτεί! «Πάντα οι νύφες ασχολούνται περισσότερο με αυτά», παραδέχτηκε χαριτολογώντας η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, συμπληρώνοντας πως βρίσκεται συνεχώς στο τηλέφωνο με τη μητέρα της και τη μέλλουσα πεθερά της που της δίνουν συμβουλές.

Δείτε ακόμη: Διαρροή - τώρα! Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την επικοινωνία! Όλες οι λεπτομέρειες για την συνάντηση με τους γονείς πριν παιχτούν στη τηλεόραση!

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μέλλουσα κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η οποία τη βοηθάει με τις τελειωτικές πινελιές του γάμου, που θα γίνει στη Σίφνο –αγαπημένο νησί της φωτογράφου και του συζύγου της Μίλτου Καμπουρίδη– την 1η Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα της... δώσει για παρανυφάκια τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε on air την εγκυμοσύνη της! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιλέξει μεταξύ άλλων και τη σχεδιάστρια του νυφικού της, που θα είναι η Σήλια Κριθαριώτη, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επισκεφτεί το ατελιέ της για να διαλέξει το κομμάτι που την αντιπροσωπεύει καλύτερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5€