Είναι γεγονός! Το Survivor 3... έρχεται σύντομα! Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη και τα λόγια του Αντζούν για τον μέλλον του παιχνιδιού!

Τι αποκάλυψαν;

Το Survivor 3, θα βγει και επίσημη στην τηλεοπτικό αέρα την επόμενη σεζόν!

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο παρουσιαστής, στον μεγάλο τελικό έδωσε το link για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Survivor 3! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Survivor 2-Τελικός: "Εκεί θα... κ*λ*σω;" - Έφαγε πόρτα ο Λιανός από τον Σάκη! Επική απάντηση Τανιμανίδη στο τρολάρισμα του Γιώργου! (βίντεο)

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής, το πρόγραμμα σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με την Τούρκικη παραγωγή να ταξιδεύει και στις Η.Π.Α, ενώ ο Ατζούν βρέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον μεγάλο τελικό!

Δείτε ακόμη: Survivor 2-Τελικός: Το home project του Παπαργυρόπουλου! Απίστευτη συγκίνηση για την κίνηση του Νάσου! Τι έκανε ο παίκτης;

Ο Τούρκος παραγωγός, μιλώντας στον Σάκη είπε μεταξύ των άλλων, ότι γευμάτισε και με τους δύο παίκτες- σημειώνοντας ότι τόσο η Κατερίνα όσο και ο Ηλίας, είναι νικητές για απόψε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: