Απασφάλισε ο Νατσάκος! Η σπόντα άνευ προηγουμένου για τη Μαρίνα από το Power of Love!

Εσείς το πιάσατε το μήνυμα;

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος μπορεί στο Power of love να έζησε έναν έρωτα με τη Μαρίνα Βεάζογλου αλλά τελικά η σχέση δεν άντεξε!

Η Μαρίνα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο στο Instagram και λίγες μέρες μετά σε σχόλιό της έγραψε ότι είναι ξανά ερωτευμένη... με άλλον! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Ποιος πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στον Alpha;


Ο Αλέξανδρος χτες με αφορμή την ονομαστική του γιορτή έστειλε ένα μήνυμα προς τους φίλους του και πέταξε μια σπόντα άνευ προηγουμένου για τη Μαρίνα προφανώς που λίγοι έπιασαν: “Με αυτή εδώ τη φωτογραφία θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές τις ευχές που δέχομαι σήμερα και ήταν τόσες πολλές που πρώτη φορά στη ζωή μου, μου στέλνουν τόσοι πολλοί για να μου ευχηθούν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά όλον αυτόν τον καιρό και με βάλατε μέσα στην καρδιά σας μου το δείχνετε κάθε μέρα. Να μου μιλάτε να μην ντρέπεστε να έρχεστε να με ρωτάτε ότι θέλετε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι είμαι και εγώ να είστε ταπεινοί στην ζωή σας και προσγειωμένοι να σέβεστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας να μην κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν, Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη από αληθινούς ανθρώπους αυτοί αξίζουν αυτοί μένουν.”! Δείτε την σχετική ανάρτηση: