My Style Rocks 2: Η καινούργια παίκτρια που έχει πάει με... αέρα και "κόβει" μέχρι και την Σπυροπούλου! (βίντεο)

Έχει πάει με άνεση και αυτό φαίνεται!

Έχει πάει με "αέρα" καθώς ανήκει στην παλιά... φουρνιά!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι ναι μεν καινούργια παίκτρια αφού μπήκε στο My Style Rocks 2 την Δευτέρα. Όμως ανήκει στην... παλιά φουρνιά! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Έχεις ντυθεί μάνα... raver!" - Απίστευτο τρολάρισμα σε παίκτρια από τον Αργυρόπουλο! (βίντεο)

Η γλυκιά Ιωάννα είχε μπει και πέρσι στο παιχνίδι αλλά έφυγε νωρίς. Οι περσινές παίκτριες του My Style Rocks είχαν ανεβάσει τον πήχη της μόδας πολύ ψηλά και η Ιωάννα Σιαμπάνη δεν κατάφερε να τον φτάσει.

Η παίκτρια φέτος όμως ήρθε τόσο αποφασισμένη να μείνει παραπάνω από ότι έμεινε πέρσι στο παιχνίδι και έχει και τον... αέρα.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: "Τσακωθήκαμε και μου έριξε μπουνιά..."

Είχε μπροστά της την Τάμτα Μαστοράκη, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της ζήτησε να την βαθμολογήσει. Εκείνη της έβαλε 2 και φυσικά ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια γιατί έβαλε χαμηλό βαθμό και αν είναι αυστηρή.

Δείτε ακόμη: "To Next Top Model μου άφησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα..."

Αυτό προκάλεσε την ένσταση της Ιωάννας η οποία δήλωσε: "Δεν θέλω να μου βάζετε ταμπέλες! Δεν είμαι αυστηρή!" και αμέσως μετά έκοψε μόνη της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πήγε μόνη της στην κριτική της για την συμπαίκτρια της Τάμτα...

Δείτε τι έγινε στο πλατό του My Style Rocks 2 στο απόσπασμα του youweekly.gr: