Meghan Markle: Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της!

Με φουσκωμένη κοιλίτσα και πλατύ χαμόγελο

Επίσημη πλέον η εγκυμοσύνη στο παλάτι! Διαβάστε παρακάτω...

Την "παρθενική" της εμφάνιση - όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις - έκανε η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Μια εμφάνιση απο την οποία πήρε το φωτογραφικό υλικό και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της, στο λογαριασμό της στο Instagram.

Expand player

Δείτε ακόμη: Angelina Jolie: Καυτή και Ξανθιά! Που οφείλεται η αλλαγή του νέου hairdo!

Η Δούκισσα του Σάσεξ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι φόρεσε ένα άσπρο φόρεμα και έφτασε στο Σίδνεϊ, αιχμαλωτίζοντας μοιραία όλα τα βλέμματα. Η ίδια δεν θέλησε να κρύψει την κοιλίτσα της, η οποία ήταν ελαφρώς φουσκωμένη, λόγω συνθήκης! Ξέρω! Εσύ έτσι όπως θα δεις παρακάτω, είσαι κάθε Κυριακή, μετά το οικογενειακό τραπέζι!

Δείτε ακόμη: Η φαρμακερή ατάκα για την Σπυροπούλου: "Μετά το "My Style Rocks" θα μείνει άνεργη" (βίντεο)

Στο θέμα μας όμως, άσε κατά μέρους τέτοιους συνειρμούς! Η χθεσινή επίσκεψη λοιπόν, ήταν και η αρχή της πρώτης περιοδείας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι θα επισκεφτούν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Τόνγκα και τα Φίτζι για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: "Αντέγραψε" την Ελένη Φουρέιρα και μας άφησε... άφωνους!

Και επειδή είδηση χωρίς δεδομένα, δεν είναι είδηση, σε ενημερώνω πως ο Χάρι και η Μέγκαν, έφτασαν στην Αυστραλία το Σαββατοκύριακο, μετά από 22ωρη πτήση. Οι δυο τους μάλιστα, έφυγαν απ' το Λονδίνο, παρακάμπτοντας τη δεύτερη μέρα των γαμήλιων εορτασμών της πριγκίπισσας Ευγενίας.