Γιάννης Βούρος: "Ο γιος μου ποτέ δεν επέτρεψε να υποστεί bullying από κανέναν!"

Αφοπλιστικός και τρυφερός ο Γιάννης Βούρος για τον γιο του

Με τα πιο τρυφερά λόγια, όπως πάντα, μίλησε ο Γιάννης Βούρος για τον γιο του Στέφανο και το πρόβληυμα υγείας που αντιμετωπίζει από την μέρα που γεννήθηκε στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα bullying και κατά πόσο νεαρός Στέφανος ήταν δέκτης άσχημων συμπεριφορών. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Τα αστρονομικά ποσά και οι τρελές απαιτήσεις των πρώην Survivors πριν ταξιδέψουν στη Μαγαδασκάρη!

«Δεν μίλησα μονό εγώ ανοιχτά για τον Στέφανο. Μίλησε και ο Στέφανος. Γεννήθηκε χωρίς άκρα στις παλάμες και στα μετατάρσια στα πόδια. Ποτέ δεν επέτρεψε να υποστεί bullying από κανέναν. Ήταν η προσωπικότητα του τέτοια. Είχε τις αρχές, απο τον παππού την γιαγιά και τους γονείς του. Ο Στέφανος κατέθετε ευθύς εξ’ αρχής την όποια του αναπηρία και έτσι γινόταν το μέλος μια ομάδας που ήταν leader.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη: Πιο όμορφη από ποτέ! Βολτίτσα με φουσκωμένη κοιλιά στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Η μεγάλη θυσία που έκανε για να είναι στο πλευρό του Μαυρίδη!

Του λέγανε στο σχολείο γιατί είναι έτσι τα χέρια σου και έλεγε, έτσι γεννήθηκα. Και τελείωνε εκεί το θέμα. Όταν γεννήθηκε πολλοί αναφέρθηκαν σε ένα ποσοστό 50% στην επήρεια από το Τσέρνομπιλ. Γιατί τότε κυοφορούσε η Νταίζη" είπε ο Γιάννης Βούρος.