Η ερώτηση της Μελέτη για την "φτιαγμένη" μύτη της Παπαγεωργίου και η απάντηση του Σκουλού! (Βίντεο)

«Και η Ηλιάνα έχει φτιάξει τη μύτη της. Ούτως η άλλως φαίνεται»

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο κριτής του GNTM, μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, αλλά και για το ριάλιτι μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα σ3ξουαλικής επίθεσης έξω από το σπίτι της! Σοκαρισμένη η ηθοποιός!

Μεταξύ αυτών έπειτα από ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε και για την πλαστική που έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην μύτη της.

Δείτε ακόμη: Ποιες Ελληνίδες παρουσιάστριες μοιράστηκαν τον ίδιο άντρα και πλέον... δε μιλιούνται; (Βίντεο)

«Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω. Άλλο μοντέλο και να μη φαίνεται η επέμβση και άλλο… Θυμάστε παλιά η τηλεόραση. Πάρε ξανθά, πάρε στήθος. Μιλάμε τώρα για μοντέλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σκουλός.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: