Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: "Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνιση μου!"

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Έλληνα τραγουδιστή!

Έχει αντιμετωπίσει πολύ μπούλινγκ για την εμφάνιση του και μάλιστα έχει βρεθεί αντιμέτωπος με φήμες που τον ήθελαν γκει.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Για την εμφάνιση του, τα υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του αλλά και το παρελθόν του. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Καραβάτου - Κατσούλης: "Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα!"

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, και ξεκαθάρισε τα πάντα!

Τι συνέβαινε με το μπούλινγκ που είχε δεχτεί για την εμφάνιση του; "Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνισή μου. Δεν “μάσαγα” όμως. Όσο έλεγαν “τι φοράει ο Φλωρινιώτης;” εγώ πήγαινα στη μοδίστρα μου κι έλεγα “μπορείτε να μου κάνετε κάτι πιο εκκεντρικό;”. Εκείνη την εποχή ήμουν 40 χρόνια μπροστά." απαντάει ο τραγουδιστής.

Αυτό ήταν κάτι που του δημιουργούσε πρόβλημα και πολλά ερωτηματικά για τη σεξουαλικότητά του. Πως το αντιμετώπιζε όλο αυτό ο Γιάννης Φλωρινιώτης "Με χιούμορ. Έρχονταν και μου έλεγαν “τι ρόλο παίζεις; Έρχονται και σε αγκαλιάζουν άντρες, σε φιλάνε… αλλά και οι γυναίκες”. Τους απαντούσα ότι αυτό δεν θα τους το πω." απαντάει.

Δείτε ακόμη: "Oύτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη..."

Υπήρχαν υπονοούμενα πως είναι γκέι; "Ναι, άφηναν υπονοούμενα ότι είμαι γκέι. Δεν τους είπα ποτέ ούτε “ναι” ούτε “όχι”, τους άφηνα στην απορία τους." απαντάει στο περιοδικό ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Γιατί όμως το έκανε αυτό; Ήταν κάποιου είδους καλλιτεχνική πολιτική; "Ναι, γιατί και οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες." απαντάει.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα του λίγο πριν την πρεμιέρα λόγω του Νότη Σφακιανάκη!

Είχε δεχτεί ποτέ παρενοχλήσεις από άντρες; "Είχα φλερτ από άντρες, με φλέρταραν, μου έλεγαν ότι με αγαπάνε.".

Πως αντιδρούσε όμως ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε αυτές τις παρενοχλήσεις; "Τους έκανα φίλους. Γίνονταν τα καλύτερα φιλαράκι μου και όποιος τολμούσε να πει κουβέντα για μένα τον πλάκωναν στο ξύλο!"