Έσκασε τώρα! Μυστικός γάμος για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Ο λόγος για...

H σχέση τους πέρασε από 40 κύματα. Χωρισμούς, επανασυνδέσεις, έναν αρραβώνα που έγινε το 2012 κι από τότε δεν είχε παρθεί καμία απόφαση για γάμο.

H Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ έζησαν πολλές εντάσεις. Εδώ και πολύ καιρό είναι καλά μαζί και το επισημοποίησαν με μια σεμνή τελετή στο σπίτι τους. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Παίκτες του «Master chef» ποζάρουν γυμνοί! Αντέχετε να τους δείτε;

Σε άλλες εποχές μπορεί να έκαναν έναν πολύ πιο φαντασμαγορικό γάμο ή έστω να είχαν μια μεγαλύτερη προσέλευση καλεσμένων. Όμως οι πρόσφατες φωτιές στην Καλιφόρνια και η απώλεια του σπιτιού τους και πολλών στρεμμάτων γης ανάγκασαν το διάσημο ζευγάρι να αναβάλει τα όποια σχέδια του και να αρκεστεί σε λιτά πράγματα.

Δείτε ακόμη: Εβελίνα Παπούλια: Στόλισε το πιο νεανικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ούτως ή άλλως η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ δεν ήθελαν να απασχολήσουν τα μέσα με τον γάμο τους. Γι΄αυτό και δεν κάλεσαν κανένα φωτογράφο και διατήρησαν την διαδικασία σαν επτασφράγιστο μυστικό. Εκείνος που αποτέλεσε άθελά του την πηγή των μέσων ήταν ένας φίλος τους, ο Κόνραντ Καρ που ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το γαμήλιο πάρτι που έγινε στο σπίτι τους στο Τένεσι.

Πηγή: eleftherostypos.gr