Κική Σεγδίτσα: Η τελευταία της συνέντευξη! - Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης, οι φήμες που την είχαν... φρικάρει και η... τυχαία Μενεγάκη! (βίντεο)

Χείμαρρος στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη!

Από χθες που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Κικής Σεγδίτσα, τόσο ο δημοσιογραφικός χώρος όσο και ο καλλιτεχνικός, θρηνεί..

Ο θρύλος της δημοσιογραφίας έφυγε για πάντα και η απώλεια της έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη... Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια! Οι αφόρητοι πόνοι και η εισαγωγή στα επείγοντα!

Στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά Live", ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, διάβασε στον "αέρα" την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της Κικής Σεγδίτσα και μετέδωσε την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η δημοσιογράφος.

Η συνέντευξη η οποία πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2018, δεν "έπαιξε" ποτέ στον "αέρα" γιατί τότε ο Μένιος Φουρθιώτης, ήταν κάτω από άλλη επαγγελματική στέγη με την οποία είχε προβλήματα και αποχώρησε.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό στο μεζεδοπωλείο και οι αντιδράσεις που... σόκαραν! (βίντεο)

Σήμερα, η συνέντευξη προβλήθηκε και προκαλεί ανατριχίλα... Η Κική Σεγδίτσα, χείμαρρος μίλησε για όλα! Για τα πρώτης γραμμής πρόσωπα, για τους ανθρώπους που οι τηλεθεατές λατρεύουν ακόμα και τώρα να βλέπουν μέσα από τις παλιές ταινίες αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

"Έχω ένα πρόβλημα στα μάτια και δεν μπορώ να γράψω τόσο εύκολα" είχε αποκαλύψει τότε στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Zara: Το δερμάτινο μποτίνι που κάνει θραύση τώρα σε έκπτωση!

Η Κική Σεγδίτσα διατηρούσε στενή φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη... "Πολύ φίλη η Αλίκη και ποτέ δεν ήμουν αυλή της. Αυτό το εκτιμούσε.! Την έλεγαν τσιγκούνα! Ποτέ δεν ήταν τσιγκούνα. Η Αλίκη ήταν ένας άνθρωπος που έκλαιγε και μάλιστα εύκολα. Έναν αγάπησε η Αλίκη και αυτός ήταν ο Ηλιάδης, όχι ότι δεν αγάπησε τον Δημήτρη. Η μεγάλη της αγάπη όμως... " είχε πει η Κική Σεγδίτσα τότε.

Πως έβλεπε την Ελένη Μενεγάκη; "Η Ελένη δεν είναι τυχαίο πρόσωπο! Παίρνει στροφές!"

Πως αντιδρούσε η Κική Σεγδίτσα στις διάφορες... φήμες που διαρρέουν κατά καιρούς τα ίδια τα πρόσωπα πρώτης γραμμής; "Έχω ακούσει πράγματα και έχω... φρικάρει!"

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά Live" στο βίντεο που ακολουθεί: